HIGH STREET KOMAD

Dok su se drugi hvalili skupocjenim kreacijama, slavna brineta je crvenim tepihom prošetala u Zarinoj haljini

09.09.2019 u 12:43

Bionic
Reading

Manekenka Emily Ratajkowski još jednom je dokazala da se stil ne kupuje novcem. Slavna brineta zablistala je na zabavi 'ICONS By Carine Roitfeld' modnog časopisa Harper's Bazaar u New Yorku u prekrasnoj statement haljini s potpisom high street brenda Zara

Na svečanu zabavu Harper's Bazaara u New Yorku pristigle su brojne slavne ljepotice, a najviše pažnje lijenila je proslavljena manekenka i vlasnica brenda kupaćih kostima Inamorata, Emily Ratajkowski.

Atraktivna brineta, koja se proslavila golišavom ulogom u spotu za pjesmu 'Blurred Lines' Robina Thickea, nakon čega joj je manekenska karijera krenula uzlaznom putanjom, okretala je glave u vatreno crvenoj haljini na jedno rame s potpisom pristupačnog high street brenda Zara - omiljenog brenda Hrvatica.

Emily Ratajkowski Izvor: Backgrid UK/Profimedia / Autor: STARMAX / BACKGRID

28-godišnjoj brineti, koja slovi za jednu od najbolje odjevenih manekenki današnjice, pripijena haljina je stajala kao salivena, ističući njezinu vitku figuru i duge noge.

Cjelokupan stajling zanosna brineta koja je u braku s redateljem i glumcem Sebastianom Bear-McClardom upotpunila je crnim takozvanim 'golim' sandalama na vezanje oko gležnja, dok je look začinila dramatičnim make up-om i raspuštenom kosom.