NAJTRAŽENIJE CIPELE

Zanosna brineta ne skida se iz popularnih sandala za kojima već treću godinu zaredom luduju trendseterice

18.08.2019 u 14:23

Bionic
Reading

Proslavljena manekenka i vlasnica brenda Inamorata, Emily Ratajkowski, koja je široj javnosti postala poznata nakon golišave uloge u spotu Robina Thickea 'Blurred Lines', redovito svojim trendi stajlinzima privlači pažnju modnih stručnjaka. Svoje outfite gotovo uvijek začini barem jednim 'must have' komadom sezone, kao što su efektne Jacquemusove sandale koje je manekenka obula za večernji izlazak u Los Angelesu

Manekenka Emily Ratajkowski viđena je kako oko ponoći dolazi u Club Heartbreak u Los Angelesu. Slavna ljepotica u izlazak je krenula bez supruga, producenta i glumca Sebastiana Bear-McClarda, kao po običaju dotjerana od glave do pete.

28-godišnja manekenka i vlasnica brenda Inamorata, koja svojim zanosnim tijelom redovito baca obožavatelje u trans, plijenila je pažnju u točkastoj bluzi kratkih rukava s potpisom vlastita brenda Inamorata i crnim hlačama šireg kroja s potpisom modne kuće Saint Laurent, a cjelokupan stajling manekenka je začinila popularnim nude sandalama s potpisom brenda Jacquemus.

  • +7
Emily Ratajkowski Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Efektne sandale s prepoznatljivom geometrijskom petom, čija cijena iznosi oko 5,350 kuna, već treću sezonu slove za jedne od najpoželjnijih sandala među modnim ovisnicama.

Slavni dizajner Simon Porte Jacquemus proslavio se upravo zahvaljujući svojoj liniji cipela koju je lansirao 2017. godine, iako je svoj brend osnovao još 2010. kada je imao svega 20 godina. Dvije godine kasnije Jacquemus je pozvan da sudjeluje na Paris Fashion Weeku što mu je bila odskočna daska za gradnju svjetske karijere.