ISPLATIVA INVESTICIJA

Dok se trendseterice natječu koja će imati najnoviju torbu, Angelina Jolie vjerna je ovom klasičnom modelu kojeg nosi godinama

07.01.2020 u 10:26

Bionic
Reading

Jedna od najljepših glumica u Hollywoodu, Angelina Jolie, s godinama je prigrlila elegantniji modni stil te je danas velika ljubiteljica klasičnih komada i ženstvenih kreacija koje često voli začiniti zanimljivim i kultnim modelima torbi

Pojedini trendovi kada je riječ o torbama dolaze i odlaze no klasici u svijetu torbi ostaju zauvijek. Protekle godine vidjeli smo mnoštvo slavnih dama koje nisu skrivale svoju naklonost trendovskim mini torbicama, modelima ukrašene logovima brendova ili onima nalik oblaku poput apsolutnog prošlogodišnjeg hita – torbice The Pouch s potpisom talijanske modne kuće Bottega Veneta.

Svaka zvijezda svjetskoga glasa, međutim, ne trudi se slijepo slijediti trendove kada je riječ o torbicama, a najbolji primjer tomu je slavna oskarovka i humanitarka, Angelina Jolie.

Angelina Jolie Izvor: Profimedia / Autor: Terma,4CRNS,SL / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Za poznatu glumicu najbolja je torba ona koja se već nalazi u njezinoj kolekciji. Prilikom druženja s blizancima Vivienne i Knoxom u Los Angelesu, Angelina je uočena u jednostavnom i minimalističkom stajlingu kakve inače preferira nositi, a svu pozornost nesumnjivo je osigurala nošenjem starog favorita u znaku torbice brenda Celine koju je stvorila bivša i nikad prežaljena dizajnerica kuće, Phoebe Philo.

Torbu koja se na modnoj pisti prvi put pojavila 2017. godine, Jolie nosi neprekidno, a njezina dizajnerica Phoebe Philo tijekom desetljeća vladavine na čelu modne kuće Celine stvorila je nekoliko 'it' modela torbi, a omiljeni model Angeline Jolie spada među najcjenjenije torbice ikada predstavljene u kolekcijama ovog francuskog brenda.

Elegantna i čistih linija, torbica brenda Celine osvojila je posebnu naklonost Angeline Jolie, a istu posjeduje i u bijeloj verziji.