DETALJI S VJENČANJA

Dok je Justin pjevao, svi su plakali

24.10.2012 u 23:42

Bionic
Reading

Pet dana nakon vjenčanja napokon se može doznati više pojedinosti - od divne roza vjenčanice koju je mladenka nosila do pjesme kojom ju je Justin pratio dok je koračala prema oltaru

Svadba je glavna tema zadnjeg broja časopisa People, čiju naslovnicu krase ekstatični Timberlake i pomalo stidljiva Biel. Novinarima je ispričala kako je osjetila leptiriće dok ju je njen otac Jon vodio do Justina.

'Spremala sam se stati pred obitelj i prijatelje, ogoliti dušu čovjeku kojeg volim. Bilo je jako emotivno', rekla je, a prenosi E Online

No, čim je pogledala svog budućeg supruga, smirila se. 'Mogu ja to. Možemo mi to', pomislila je.

Izgledala je fantastično u svijetlo ružičastoj vjenčanici Giambattista Valli i s buketom cvijeća u ruci. Timberlake je nosio smoking koji je dizajnirao Tom Ford i iznenadio ju pjesmom koju je napisao posebno za vjenčanje. 'To me definitivno rasplakalo. I ne samo mene. Vjerojatno sve koji su bili tamo', rekla je Jessica.

'Mislio sam, ako imam nešto što joj mogu ponuditi, to će biti pjesma kojom ću je pratiti na putu do oltara. Odrasli ljudi su plakali. Nadam se da to nije zbog toga što sam zvučao loše', našalio se Justin.

Ceremonija nije bila vjerske naravi, a predvodio ju je bliski prijatelj mladenaca, redatelj Bill Purple. Jessica i Justin su izmijenili rukom pisane bračne zavjete, u kojima su izrazili svoju ljubav i posvećenost te ih zapečatili zlatnim burmama, koje je izradio draguljar Leor Yerushalmi.

Okupljeni su to popratili vrlo glasnim uzvicima, što je bio vrhunac ceremonije. 'Bilo je savršeno. Kao da je sve sjelo na svoje mjesto', rekao je Timberlake.

Prvi ples otplesali su uz 'A Song for You' Donny Hathaway. Ostatak večeri cijeli su svatovi plesali uz kombinaciju klasika iz 60-ih i hitova hip-hopa koje je puštao DJ Questlove. Sve skupa je trajalo do pet ujutro, a Jessica i Justin zadnji su otišli s plesnog podija.

Među gostima su, između ostalih, bili Jimmy Fallon, Andy Samberg, Timbaland i Beverley Mitchell. Navodno dečki iz Justinovog benda 'N Sync nisu bili pozvani.

Planovi za tajnom obavijeno vjenčanje počeli su ubrzo nakon što je Justin prošlog prosinca zaprosio Jessicu tijekom zimovanja. Italiju su odabrali ne samo zbog ljepote, već i zbog dobre hrane.