ludo zaljubljeni

Jesu li pretjerali sa strastvenim poljupcima na Oscarima ? Nicole Kidman i Keith Urban nisu se mogli odvojiti jedno od drugoga

13.03.2023 u 08:56

  • +15

Nicole Kidman i Keith Urban

Izvor: Profimedia / Autor: ARTURO HOLMES / GETTY IMAGES / JOHN SALANGSANG / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Ovogodišnja dodjela Oscara bila je večer puna upečatljivih događanja, a Nicole Kidman i njezin suprug Keith Urban pokazali su svima kako u njihovom braku, i nakon 16 godina, strasti i ljubavi ne nedostaje

Slavni australski par, Nicole Kidman i Keith Urban na 95. dodjeli Oscara u Los Angelesu izveo je pravu ljubavnu predstavu popraćenu strastvenim poljupcima.

Par, inače poznat po sklonosti za javnim pokazivanjem nježnosti, na ovogodišnjoj dodjeli nagrada Oscar izgledao je posve 'u svom filmu', ne dopuštajući da itko i išta sa strane omete njihove romantične trenutke.

U trenutku nježnosti, Nicole je rukama obavila Keithovo lice, a zvijezda country glazbe, otkrivajući svoje tetovaže rukama je glumicu grlio oko struka. Nakon toga je uslijedio niz vatrenih i strastvenih poljubaca, dok su njihovi asistenti bespomoćno promatrali sa strane.

Na ovogodišnjoj dodjeli Oscara 55-godišnja Nicole je pokazala stajling u duhu starog Hollywooda u crnoj, asimetričnoj haljini sa šljokicama koja je istaknula njezinu siluetu. Kreaciju s cvjetnim detaljima na ramenu i na vrhu vrlo izazovnog izreza na bedru potpisuje Armani Privé, a Nicole je svoj izgled upotpunila sandalama špic vrha i vrtoglavo visokih potpetica. S druge strane, Keith je u crno odijelu i lepti mašni izgledao vrlo elegantno, ne skidajući pogled sa svoje prekrasne supruge.

Nicole, koja je svog zlatnog kipića osvojila prije dva desetljeća za film 'Sati', ove godine se na dodjeli Oscara pridružila zvjezdanoj postavi holivudskih glumaca koji su vodili ovogodišnju svečanost.

Inače, Nicole i Keith su se vjenčali 25. lipnja 2006. Memorijalnoj kapeli kardinala Cerrettija na St. Patrick u Sydneyu, danas su roditelji dvoje djece – 14-godišnjoj Sunday Rose te 12-godišnjoj Faith Margaret.

  • +44
Crveni tepih na 95. dodjeli Oscara Izvor: Profimedia / Autor: KYUSUNG GONG / PICTURELUX / PROFIMEDIA