Dođi u Shooster, postani Xmas Admin i osvoji nagrade!

Dođi u Shooster, postani Xmas Admin i osvoji nagrade!

02.12.2015 u 15:51

Bionic
Reading

Dođi u Shooster, postani Xmas Admin i osvoji nagrade!

Draga sneakermeister nacijo,

Deda Šuster je nakon parlamentarnih izbora dobio slom živaca kad su mu stigli zahtjevi za božićne poklone. Pokušali smo sve - aromaterapiju, spajanje na indukcijsku struju, poravnavanje, Kama Sutra i prekosutra, čitanje blogova Andree Andrassy, reklame sa Milom Hrnićem, recitacije ustavnih prava Šeksovim glasom...ali ništa... Nažalost, spasa mu nije bilo.

Otpratili smo ga do Glavnog kolodvora, uvallili smo mu dva'est kuna za povratnu kartu do Kotoribe, poklon bon za budjav lebac i dobro ga pljesnuli po...khm...obrazu. Neka se vrati kad dođe sebi ili nekom drugom.

Admin stranice nije sretan, veli da mu je to jedini odmor od *****=/&%$%#$$%&/**** fanova na Shooster stranici, a ovi iz marketinga urlaju jer su se navikli da sve odradi za njih u 12om mjesecu dok oni piju kuhano vino na špici i gledaju komade.

Baka Šuster ne razgovara sa nama jer smo joj dužni milju-dvije, tako da je otpala kao logična zamjena, a morali smo pronaći nekog da vodi stranicu i dijeli sneakere koje smo maznuli iz Nike-a, a ima i nekih Timbi na lageru.

I znaš koga smo našli? Tebe.

Da, tebe. Ali nije zlato sve što Ava Karabatić ima na sebi. Moraš se pojaviti u Shoosteru, dokazati da si kreativan kao politička kampanja i lijep. OK, ne moraš biti lijep.

Zašto?

Zato jer ćeš, osim neponovljivog doživljaja vođenja naše Facebook/Instagram stranice i obračuna sa više od 220.000 tisuća fanova, dobiti najjače sneakere, najjaču kapu i provesti brutalno dobar dan sa Shooster ekipom u svojem gradu.

Sve. Sve za tebe. Jer želimo da budeš sneaker ambasador svoga grada i Shooster Xmas Admin.

Onda ćeš biti i lijep. Jako lijep. I popularan.

Shooster Xmas Admin! Zvuči dobro jel'da?

Dakle, što trebaš napraviti?

Pojavi se u SHOOSTER-u:

* Osijek centar 08.12.2015. od 11 do 12h

* Slavonski Brod 09.12.2015. od 11 do 12h

* Pula 15.12.2015. od 11 do 12h

* Rijeka ZTC 16.12.2015. od 11 do 12h

* Split City Center One 18.12.2015. od 11 do 12h

* Zagreb Ilica 21.12.2015. od 11 do 12h

* Zagreb Arena Centar 22.12.2015. od 11 do 12h

OBAVEZNO pripremi dobar "status" za Fejs, odličnu fotku za Instagram i neki Tweet. Tonu živaca i puno dobre volje, a osim podebljavanja tvoje sneaker kolekcije imati ćeš pravo nagraditi dvoje Shooster fanova po svojem izboru. Nema više "bilo je kreativnijih", "moja fotka je bolja", "sve je to namješteno" jer sada baš TI biraš koga ćemo mi nagraditi ;)

Za sve one koji nemaju kreativnu inspiraciju postati Shooster Xmas Admin, a ogrebali bi se za Najkice ili Timbe pripremili smo heštegušu!

Stavi Xmas sneakermeister fotku i status, stih ili kratki opis prvih 200 epizoda Dinastije na Fejs ili Instagram, tagaj Shooster, dodaj #Shooster #Sneakermeister uz to, a naš Shooster Xmas Admin će nagraditi najbolje!

U svakom gradu Shooster Xmas Admin bira dva pobjednika prema svojem izboru!

Natječaj traje od 01.12.2015. do 22.12.2015.

Samo tvrdo nema labavo!

Shooster The XmasMeister