NA LOKACIJI ISPRED ALU

Dobra vijest za sladokusce: Nakon dvije godine, na zagrebački Advent vraća se omiljeni Bubble Waffle

15.12.2021 u 15:15

Bionic
Reading

Nakon što je vruće ljetne mjesece provela lutajući food festivalima, omiljena gastro prikolica Munchy utaborila se u jednom čarobnom zagrebačkom parku - onom ispred Akademije likovnih umjetnosti, na jednoj od najposjećenijih adventskih lokacija u Zagrebu

Pod svjetlima stotina blagdanskih lampica upogonila je svoju vrijednu kuhinju, nudeći posjetiteljima svoje delicije, a na sreću sladokusaca, nakon čak dvije godine čekanja, vratila je i super popularni Bubble Waffle, sinonim blagdanske dekadencije i bezbrižnog uživanja.

Otkako su zagrebačke ulice ukrasili svjetleći blagdanski ukrasi, službeno je započeo najčarobniji period godine, a zajedno s njime otpočelo je i ono, već tradicionalno, krstarenje adventskim lokacijama i uživanje u gastro delicijama.

Na sreću uvijek gladne publike na Adventu u Akademiji svoje mjesto pronašao je i Munchy.

Popularna gastro prikolica upogonila je sve svoje snage u želji da usreći i najzahtjevnija nepca, šireći dvorištem Akademije zamamne mirise svoje već nadaleko poznate azijske kuhinje začinjene prstohvatom Mediterana. No, najveću pažnju sladokusaca izazvali su Bubble Wafflei na koje je zagrebačka publika trebala čekati čak dvije godine.

Taj dekadentni slatkiš pred kojim se svi planovi o brojanju kalorija odgađaju za siječanj, Filip Eterović osmislio je još 2018. godine kada ga je po prvi puta, na Fuliranju, predstavio Zagrepčanima. Ukusni crunchy slatkiš, koji Munchy danas nudi u čak četiri fantastične varijante, Filip je kreirao na temelju bubble wafflea koji je prvi puta kušao tijekom svog putovanja u Hong Kongu, a Munchyjeva izvedba postala je toliko popularna da se ispred limene prikolice strpljivo čekalo u redovima.

No, osim čudesno utješnog Bubble Wafflea, Munchy u svojoj vrijednoj kuhinji spravlja i druga fina jela koja će zasigurno ugrijati promrzle šetače u hladnim zimskim popodnevima.

Sjajna vijest je i ta da Munchy nudi i Wolt i Glovo dostavu, za sve koji zimsko chillanje ispod dekice ne žele zamijeniti hladnim zimskim zrakom, a ako ipak poželite u šetnju i dašak adventskog ugođaja u Zagrebu, Munchy vas sa svojim delicijama spremno čeka u dvorištu Akademije sve do 1. siječnja!