NOVOTARIJA ZA VEĆE GRUDI

Do punijeg dekoltea uz 'podizač grudnjaka'

10.03.2010 u 12:07

Bionic
Reading

Bujnije grudi i dobro popunjen dekolte san je mnogih žena, no za taj su san tek rijetke spremne ići pod nož. Novi 'podizač grudnjaka' pravo je rješenje za njih

The Instant Uplift Bra sa stražnje strane

Na tržištu se pojavio novi inovativni grudnjak nazvan The Instant Uplift Bra koji navodno podiže grudi i čini ih većima puno učinkovitije nego slavni push up. Na prvi pogled, ovaj novi komad rublja djeluje tek kao neugledni križanac sportskog grudnjaka i korzeta, no navodno predstavlja pravu revoluciju.

Traka koja dolazi ispod grudi slična je onoj na uobičajenom grudnjaku koja se kopča na leđima, odnosno u ovom slučaju s prednje strane. Stražnji dio je pak široka traka, slična onima na sportskim grudnjacima. Zahvaljujući kroju, ovaj grudnjak čini čuda za dekolte jer elastičnom trakom podiže grudi, a košarice dodaju ekstra push up efekt.

Ovaj 'podizač grudnjaka' univerzalne je veličine i može se nositi na bilo koji običan grudnjak, a zasad se proizvodi samo u crnoj ili boji kože.

'Ovo je jedinstven koncept, prvi 'podizač grudi' koji se nosi ispod omiljenog grudnjaka', rekao je Romney Drury iz lanca britanskih trgovina Tesco u kojima se novi grudnjak prodaje po cijeni od 19 funti (odnosno 170 kuna). 'Većina žena ima svoj omiljeni grudnjak koji odsad može nositi zajedno s ovim koji vrlo dobro prianja uz tijelo i podiže grudi bez imalo smetnje.'

Dok ga hvale da je dobar za podizanje grudiju, ali i bolje držanje, kao njegova glavna mana ističe se poveći broj trakica koji zahtijevaju prilagođavanje obujmu grudi i širini leđa pomoću kopčica s prednje i stražnje strane.