PRIMANJE U R'N'R HALL OF FAME

Jennifer Lopez izbacila trbušnjake u prvi plan: Slavni reper nije odolio isprobati ih na pozornici

31.10.2021 u 17:23

Bionic
Reading

Reper LL Cool J je u subotu na ceremoniji prijema u Rock & Roll Hall Of Fame dobio nagradu za glazbenu izvrsnost, koju mu je uručio Dr. Dre

Na svečanosti u dvorani Rocket Mortgage Fieldhouse u Clevelandu, LL Cool J je nastupio s Eminemom i Jennifer Lopez, koja je sve prisutne počastila još jednim vrućim izdanjem.

Pop zvijezda izvela je s reperom svoj stari hit iz 2002. godine 'All I Have', a njen izlazak na pozornicu podigao je temperaturu u dvorani, jer je 52-godišnja J.Lo u prvi plan gurnula svoj dekolte i trbušnjake.

  • +7
Jennifer Lopez LL Cool J Izvor: Profimedia / Autor: Dimitrios Kambouris / Getty images / Profimedia

Pjevačica je na pozornicu zakoračila u crnim hlačama uguranim u crne čizme i s neobičnim remenom, za kojeg je teško reći pripada li hlačama ili je samo modni dodatak čija je jedina funkcija istaknuti kopču s logom Dolce & Gabbana.

Ili eventualno privući pogled na isklesane trbušnjake, jer je gornji dio tijela J.Lo prekrila samo grudnjakom i dugim plavim, lepršavim ogrtačem, koji je cijelo vrijeme bio otkopčan.

Šljokičasti grudnjak pjevačica je uskladila s brojnim prstenjem, narukvicama i širokom ogrlicom oko vrata, a u sjaj i blještavilo odlično se uklopila i šljokičasta trenirka u kojoj je nastupio LL Cool J, koji nije odolio isprobati trbušnjake latino dive.