uslijed velikih promjena

Salma Hayek potpuno iskreno o raskošnim oblinama: 'Grudi su mi doista veće, no potpuno su prirodne'

24.06.2021 u 14:50

Bionic
Reading

Salma Hayek poznata je po raskošnim oblinama, a pažnju nerijetko privlači njezin bujni dekolte. Upravo zbog toga mnogi sumnjaju da je slavna glumica otišla pod nož te povećala grudi. Salma pak na takva naklapanja kaže kako su njezine grudi potpuno prirodne, no razumije zašto njezini obožavatelji misle drugačije

'Mnogi su rekli kako sam povećala grudi. Ne krivim ih. Moje grudi su doista bile manje. Ali bio je manji i ostatak mog tijela,' izjavila je 54-godišnja glumica u srijedu u američkom talk showu 'Red Table Talk' kojeg vode Willow Smith, Jada Pinkett Smith i njezina majka Adrienne Banfield-Norris.

Rast Salminih grudi potpuno je prirodan, a glumica je objasnila kako se to dogodilo uslijed velikih životnih promjena poput trudnoće, menopauze te razdoblja kada je skupila koji kilogram viška.

'Nekim se ženama grudi smanjuju, ali postoje žene kojima, kada se udebljaju, grudi rastu. Također nekim ženama uslijed trudnoće i dojenja grudi narastu i ne vrate se u početno stanje. U nekim slučajevima, u menopauzi grudi se također povećaju,' rekla je Salma te dodala: 'Igrom slučaja sam jedna od žena kojoj su grudi narasle u svakoj od te tri situacije. Grudi mi se povećaju kad se udebljam, kad zatrudnim i kada sam u menopauzi.'

  • +2
Salma Hayek Izvor: Profimedia / Autor: MediaPunch / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

I dok su joj grudi rasle tijekom različitih perioda života, glumica se požalila kako je to znalo biti poprilično bolno. 'Narasle su za popriličan broj veličina, a moja leđa stvarno pate zbog toga,' kaže Salma te dodaje kako ljudi doista rijetko pričaju o tom problemu.

Iako se često otvoreno govori o valunzima i emocionalnom intenzitetu menopauze, Hayek je priznala kako ju je rast grudi poprilično iznenadio. 'Reći ću vam ono što vam nitko ne govori, grudi rastu i to značajno,' rekla je Salma te istaknula kako su određeni stereotipovi o ženama i dobi poprilično destruktivne prirode.

'Žene nemaju rok trajanja, takve stereotipove ne treba podržavati. Zato što možeš biti sjajna u bilo kojoj dobi, postići uspjeh u bilo kojoj dobi, te bez obzira na godine sanjariti i biti romantična. Imamo pravo biti voljene zbog onoga što jesmo, na mjestu na kojem jesmo. Nismo stvorene samo da bismo rađale djecu, niti da bismo se brinule o muškarcima. Nismo ovdje samo kako bismo servisirale sve i svakoga oko sebe,' odlučno je zaključila Salma.