SEKS U BROJKAMA

Do koje mjere žene i muškarci lažu o broju partnera?

13.05.2013 u 10:52

Bionic
Reading

Novim istraživanjem otkriveno je kako, kada se radi o broju seksualnih parova, lažu i žene i muškarci. No, prema riječima znanstvenika, stvarni broj seksualnih partnera muškarci množe s brojem tri, a žene pak taj broj umanjuju pa ga dijele s tri

O čemu žene najčešće lažu?

  1. Broj seksualnih partnera – 52 posto
  2. Razlozi prekida s bivšim partnerom – 38 posto
  3. Novac potrošen na odjeću – 33 posto
  4. Posao – 28 posto
  5. Financijska situacija – 25 posto
  6. Godine – 18 posto
  7. Varanje – 16 posto
  8. Kilogrami – 12 posto
  9. Veličina grudi – 9 posto
  10. Prirodna boja kosa – 5 posto

Dugo vremena se sumnjalo kako su žene i muškarci često neiskreni po pitanju broja seksualnih partnera, a nova studija, koju je provela internetska stranica, je to sada i dokazala. Tako prema riječima znanstvenika, muškarci vole preuveličavati broj svojih seksualnih partnera, pa ga tako množe s brojem tri, dok žene taj broj umanjuju te ga dijele s brojem tri, prenosi Daily Mail

Kako tvrde znanstvenici, laganje broju partnera jedna je od najčešćih laži koje žene kažu svom novom partneru na samom početku veze, a više od polovice ispitanih žena u istraživanju priznalo je kako su po tome pitanju lagale svojim partnerima.

Osim toga, u istraživanju je otkriveno kako i žene i muškarci, osim o broju seksualnih partnera, novim partnerima lažu i o razlozima prekida s bivšim partnerima, godinama, potrošnji novca te poslu.

U istraživanju su sudjelovale 1.362 žene u dobi od 18 do 30 godina, a većina je priznala kako se lažima služe da zaštite ego ili osjećaje svog novog partnera; 55 posto žena priznaje kako svojim partnerima laže kako bi im se više svidjele. Pa tako žene vrlo često lažu i po pitanju potrošenog novca na odjeću, poslu, financijskoj situaciji, veličini grudi te težini.

Unatoč tome, 63 posto žena smatra kako laži izazivaju svađe u vezi.