LIJEPA LI JE

Djevojka Domagoja Vide stvarno plijeni pažnju

06.05.2014 u 12:20

Bionic
Reading

Ivana Gugić progovorila je o vezi s hrvatskim reprezentativcem Domagojom Vidom te o svom životu na tri adrese

Djevojka hrvatskog reprezentativca Domagoja Vide, Ivana Gugić jedna je od 16 finalistica koje se bore za laskavu titulu Kraljice Hrvatske.


'Domagoj mi je kako u ovom tako i u svemu uz roditelje najveća podrška. Potrudit će se doći i podržati me ako ispoštuje svoje obveze u klubu', rekla je lijepa Ivana Gugić iz Metkovića ekskluzivno za portal Scena.hr.

'Živim na tri adrese. Studiram ekonomiju u Zagrebu. Kad završim sve obaveze, odlazim u Kijev, koji je moj treći dom jer tamo moj dečko Domagoj igra. Volim taj grad, iako trenutno tamo situacija nije baš najbolja. Nadam se da će se sukobi što prije okončati i da će Kijev vratiti svoje stare čari. Učim ruski jezik koji mi je jako zanimljiv', rekla je Ivana koja nam je otkrila svoja očekivanja na ovom izboru ljepote.

'Od izbora za Kraljicu Hrvatske očekujem nova poznanstva, ugodna druženja i zabavu i, naravno, što bolji plasman. Očekujem i daljnje modne angažmane. Mislim da za ovaj izbor potrebna i vanjska i unutarnja ljepota te inteligencija', istaknula je Ivana koja je prošle godina izabrana.