TJEDNI HOROSKOP

Djevicama i Škorpionima otvara se mogućnost za veći dohodak, inovativnost će Strijelcima unaprijediti poslovanje, a Jarcima će iracionalni potezi ugroziti vezu

03.08.2020 u 06:36

Bionic
Reading

Djevice nezadovoljne postojećom plaćom već u ponedjeljak imat će priliku učiniti nešto u tom smjeru, a Škorpionima elokventnost, informiranost i tuđa preporuka donose mogućnost većeg dohotka koncem tjedna. Inovativno rješenje kojeg će se dosjetiti unaprijedit će Strijelcima poslovanje. Nesporazum s partnerom do kojeg dođe za vikend zauzete će Jarce navesti na iracionalne poteze. Bolje im je prespavati odluku

Početak tjedna Ovnovima će obilježiti trzavice izazvane partnerovom ljubomorom. S pravom će vam predbaciti preveliku sklonost očijukanju pa vam razuvjeravanja neće previše pomoći. Puni ste zamisli za nove projekte i skloni zanemariti one na kojima već radite. Ne dovršite li ih u roku, nadređeni će vam zagorčati vikend.

Što zvijezde donose Ovnovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Bikovi će biti rastrgani između obiteljskih obaveza, druženja s prijateljima i trenutaka posvećenih voljenoj osobi. Samci će u drugom dijelu tjedna otkriti da se najbolje prilike ponekad mogu ukazati u najneočekivanijim prigodama. Rješenje poslovnog problema koji vas muči najlakše ćete naći preko poznanika ili rođaka povezanog sa sektorom čije vam usluge trebaju.

Što zvijezde donose Bikovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Šarmantni i druželjubivi, Blizanci samci lako će osvajati tuđe simpatije, uključujući naklonost osobe od koje to neće očekivati na prvi pogled. Iako će se doimati nepristupačno, mogli biste završiti u njenom zagrljaju prije negoli se snađete. Imovinsko-pravna pitanja zahtijevat će posvećenost i temeljitost.

Što zvijezde donose Blizancima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +4
Emily Ratajkowski rođena je u znaku Blizanaca 7. lipnja 1991. Izvor: Profimedia / Autor: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Izlazak u prvom dijelu tjedna Rakovima samcima donijet će nezaboravne trenutke u društvu osobe s kojom su poslovno povezani. Obostrane simpatije uskoro mogu prerasti u nešto više. Romantičan vikend s partnerom unijet će osvježenje u duge veze. Iako ćete više trošiti, dodatni izvor prihoda koji vam se ukaže olakšat će vam krpanje rupa u budžetu.

Što zvijezde donose Rakovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Obiteljske će obaveze početkom tjedna poremetiti planove Lavovima. Nemojte praviti dramu, na koncu će vam biti drago zbog vremena posvećenog najbližima, a ni društveni vam život neće patiti. Briljirat ćete u zadacima koji vam predstavljaju izazov i zahtijevaju dozu kreativnosti. Honorarci će biti sretne ruke i dobiti angažman koji obećava lijepu zaradu. Ipak, nije vrijeme za zaduživanje.

Što zvijezde donose Lavovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +24
Sandra Bullock u horoskopu je Lav, rođena je 26. srpnja 1964. Izvor: Profimedia / Autor: SBM / PictureLux / Hollywood Archive / Profimedia

Britkim i duhovitim komentarima Djevice će osvajati tuđe simpatije. Nove poznanike s lakoćom ćete stjecati čak i u javnom prijevozu, a s nekim od njih kliknut ćete na prvu. Osoba iz šireg kruga prijatelja može vam prilično pomoći oko povišice i založiti se za vas kod nadređenog. Vaša će se poslovična umjerenost boriti sa sklonošću hedonizmu.

Što zvijezde donose Djevicama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +7
Elisabetta Canalis je horoskopska Djevica, rođena je 12. rujna 1978. Izvor: Profimedia / Autor: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Dopisivanje preko društvenih mreža rasplamsat će Vagama romantične maštarije, naročito ako je druga strana iz inozemstva. Nemojte se previše zanositi i pripisivati joj osobine koje nema. Razljutit će vas otkriće da netko od kolega dobiva veću plaću za isti posao. Ne pravite scenu, već prvo provjerite jesu li vam i postignuća podjednaka.

Što zvijezde donose Vagama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +3
Bella Hadid u horoskopu je Vaga, rođena je 9. listopada 1996. Izvor: Profimedia / Autor: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Sklonost da sve doživljavaju preosobno Škorpionima će početkom tjedna narušiti odnos s voljenom osobom. U bijesu ćete doći u napast da se upustite u zabranjenu avanturu, no okus osvete bit će gorak. Zajednički izlet za vikend pomoći će vam izgladiti stvari u vezi. Otvorit će vam se prilika da osvojite naklonost šefova šarmom i pozom.

Što zvijezde donose Škorpionima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Druženje na koje Strijelci budu pozvani u život će im donijeti osobu na koju neće ostati hladni, a ni ona na njih. Partnerova hirovitost i sklonost flertu dovest će do nesuglasica, ali i vatrenog mirenja u strasnom zagrljaju. Kad vam kolega ili bliska osoba prizna da je u nevolji zbog duga, diskretno ponudite pomoć. Budete li se nametali, prilično će se uvrijediti.

Što zvijezde donose Strijelcima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Jarcima će prijatelji biti jak oslonac, ali i društvo u kojem će se najbolje zabaviti. Okruženi bliskim osobama, samci će uživati u svom statusu, no upravo bi im nezainteresiranost za flert mogla pribaviti udvarače. Iako vam loše vijesti vezane uz projekt od kojeg ste puno očekivali mogu pokvariti početak tjedna, nemojte očajavati.

Što zvijezde donose Jarčevima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Poznanstvo s obrazovanom i šarmantnom osobom sklopljeno na putovanju ili društvenim mrežama osvježit će svakodnevicu Vodenjacima. Koliko god bili oduševljeni i trošili sate na komunikaciju, nemojte zbog toga zanemariti prijatelje, a pogotovo voljenu osobu. Početkom tjedna mogući su nesporazumi s poslovnim partnerom.

Što zvijezde donose Vodenjacima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +8
Ellen DeGeneres u horoskopu je Vodenjak, rođena je 26. siječnja 1958. Izvor: EPA / Autor: PAUL BUCK

Ribe, imate li osjećaj da vam je veza zapala u monotoniju, imat ćete volje i mašte promijeniti to. Ni samci neće pogriješiti odigraju li na kartu iznenađenja. Početkom tjedna doći ćete u napast potrošiti svotu namijenjenu za otplatu duga, pa čak i tuđa sredstva koja su vam povjerena. Budući da bi vam to moglo izazvati poprilične probleme, radije odustanite od nauma.

Što zvijezde donose Ribama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.