SUNČEV SUSTAV NA ODMORU

Čini li vam se da je ovog mjeseca sve 'umrtvljeno'? Izvanredno rijetka planetarna shema remeti planove

26.07.2020 u 07:53

Bionic
Reading

Jeste li uočili da vi i vaši planovi stojite na mjestu, da vam ljudi sporo odgovaraju na upite i da općenito vlada učmalost? Ovo je dobar opis stanja u izuzetno rijetkim razdobljima poput ovog, kad su brojni planeti dugo u istom znaku i pritom retrogradni: Merkur je cijeli srpanj u Raku, Venera u Blizancima, Mars u Ovnu, Jupiter, Saturn i Pluton u Jarcu, Neptun u Ribama i Uran u Biku. Takav planetarni raspored ukazuje na sporost u razvoju situacije i dugo zadržavanje statusa quo

Još je jedan astrološki fenomen najavio sputanost i ograničenja u aktivnostima: mladi Mjesec u Raku 20. srpnja! Budući da su u tom trenutku Sunce i Mjesec bili u opreci s konjunkcijom Jupitera, Saturna i Plutona u Jarcu, tijekom skoro 30 dana do idućeg mlađaka 18. kolovoza vlada turobno i pesimistično raspoloženje. Ljudima je dosta svega, a ponajviše mjera zaštite od epidemije koje uvode stožeri širom svijeta i materijalne oskudice koja ih pogađa zbog višemjesečnog ekonomskog zastoja.

Moguće je da vas prati osjećaj beznađa i zarobljenosti između životne faze koja je završila i druge koja još nije počela. Najgore bi bilo da se prepustite analiziranju svojih ranijih pogrešaka i osuđivanju samih sebe zbog toga što se stvari ne odvijaju najbolje. Problem je globalan i ne proizlazi iz vašeg djelovanja. Posvetite se isključivo objektivnom promatranju situacije i traženju rješenja. Mnogi od vas će ih naći na mjestima koje se nisu otprva sjetili provjeriti.

Stvari će se postupno micati s mrtve točke nakon prvih desetak dana kolovoza, no globalna kriza vladat će najmanje do početka prosinca, kad će Jupiter i Saturn trajno izaći iz Jarca, a možda i do 6. siječnja, do kad je planet borbe i akcije Mars u agresivnom Ovnu. U međuvremenu nastojte biti što prilagodljiviji i budite blagi prema sebi i bližnjima.

  • +2
Kate Middleton je horoskopski Jarac, rođena je 9. siječnja 1982. Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia