DOBRE STRANE VLADAJUĆEG ZNAKA

Otvoreni, srdačni i pomalo oholi privlače pažnju gdjegod se našli: Ovo je šest razloga zašto su nam Lavovi neodoljivi

  • Autor: Ozren Podnar
  • Zadnja izmjena 25.07.2020 07:50
  • Objavljeno 25.07.2020 u 07:50
tportal

Izvor: Profimedia / Autor: Svitlana Belinska / Alamy / Alamy / Profimedia

Tipični Lavovi privlače pažnju gdjegod se našli i uživaju u tome. Otvoreni, srdačni, pomalo oholi, kruna su svake zabave. Ne znaju za poraz i odvažno idu prema cilju. Velikodušni su i topli partneri. Evo šest razloga zbog kojih ih je nemoguće ne voljeti

Šire pozitivnu vibraciju

Odlično se snalaze u velikim društvima i među nepoznatima, s kojima se prirodno upuštaju u razgovor. Bez ulaganja napora iskaču iz mnoštva i dolaze u središte pozornosti. Glasni su i rođeni zabavljači koji lako osvajaju tuđe simpatije.

Ne žive u prošlosti

Manje su od većine drugih znakova opterećeni prošlošću. Prilično brzo prerađuju stres i ne osvrću se na ranije neuspjehe i promašaje. Rijetko ćete od njih čuti nostalgične komentare, osim ako nisu ironični. Radije kuju nove planove ili se optimistično prepuštaju struji.

Slijede svoje snove

Naružani samopouzdanjem, hrabro se suočavaju s preprekama i zamkama na putu do željenog cilja. Nastoje ostvariti svoje snove bez obzira na cijenu i teškoće na koje nailaze na putu. Žive u skladu s načelom 'što te ne ubije, ojača te'.

Preuzimaju inicijativu

Rado preuzimaju inicijativu i odgovornost čak i u slučajevima kad nisu najveći stručnjak za problem koji je iskrsnuo. Zrače autoritetom i ulijevaju povjerenje pa ih drugi nagonski slijede. Kad god mogu staju u obranu slabijih i pružaju oslonac svima koji ga trebaju.

Odani su (ako ste i vi njima)

Njihove su emocije trajne i mijenjaju se samo pod utjecajem jakih novih okolnosti. Ako ste im dragi, podržavat će vas i štititi kao da se radi o njima samima. Zanemarivat će tuđa mišljenja o vama i ravnati se samo po vlastitom. Oprez, ako ih iznevjerite preobrazit će se u vašeg neprijatelja.

Topli su ljubavnici

Imaju razvijen libido i često su raspoloženi za akciju na erotskom planu. Nesebični su ljubavnici koji će u spavaćoj sobi dati sve od sebe kako bi vas doveli do ekstaze. Saznanje da su usrećili partnera puni ih ponosom. Nemaju ništa protiv toga da se dobar glas o njihovom umijeću proširi.

  • +2

Jennifer Lopez je horoskopski Lav, rođena je 24. srpnja 1969.

Izvor: Profimedia / Autor: Vasquez-Max Lopes / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!