DJECA ZA VOLANOM

Dječaci ukrali Infiniti i provozali se gradom!

08.02.2013 u 13:50

Bionic
Reading

S obzirom da se, primjerice, vatreno oružje mora držati izvan dosega djece, isto bi trebalo važiti i za ključeve automobila. Ova dva klinca iz Armenije uzela su (pretpostavljamo) tatin Infiniti, najvjerojatnije samo zato što su mogli!

Ne zna se tko su dvojica klinaca iz Infinitija, ali prema zastavi na retrovizoru, kombiniramo da su Armenci. A s obzirom da u bivšoj sovjetskoj republici živi sitno preko tri milijuna stanovnika, a većina s Infinitijima živi u glavnom gradu, najvjerojatnije se sve odvilo baš u Erevanu

U svakom slučaju, očiti maloljetnici sjeli su u auto i provozali se gradom premda vozač (po svemu sudeći mlađi i manji od dvojice) jedva može dosegnuti pedale. U njihovu obranu mora se priznati da je mladi vozač vozio s obje ruke na volanu.

Kao što stara narodna sugerira da budale uglavnom imaju sreće, tako je i ova epizoda završila bez tragičnih posljedica. Osim eventualno kad su se vratili kući i suočili s vlasnikom auta. No taj dio ionako nije snimljen… Poučak je: držite ključeve auta dalje od djece!