ČOVJEK ZNA ZNANJE

DJ Ivan Vukušić u sado-mazo spotu

25.07.2013 u 15:10

Ivan Vukušić na snimanju spota

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Robert Gašper Story

Bionic
Reading

DJ Antene Zagreb Ivan Vukušić i renomirani glazbeni producent, suvlasnik etikete Liveinthemix music Darko Juranović D`Knock, snimili su spot za pjesmu 'Ti nisi ta'

Dečki kažu kako su u potpunosti zadovoljni finalnim uratkom, a posebno atmosferom i vrlo zanosnim društvom na snimanju. U spotu, naime, nastupa izvrsna plesačica Morana Gatolin te atraktivni Midikennovi modeli Josipa Harmicar i Andrea Barešić.


'S obzirom na to da niz godina surađujemo s Hamedom i Sayonom Bangourom, Darko i ja smo se odlučili angažirati Midikennove ljepotice Josipu i Andreu, koje su se savršeno uklopile u naš spot. A što se tiče Morane, osim što predivno izgleda, fenomenalna je plesačica', rekao je Ivan. Redateljske, ali i snimateljsku palice prihvatio se njihov prijatelj i veliki kreativac Jakša Jukica, koji je, tvrdi Vukušić, odradio vrhunski posao!

Na spotu se pojavljuje i poznati hrvatski hip hop producent Matko Šašek 'Koolade', koji gostuje na pjesmi sa svojom talk box izvedbom. 'Singl 'Ti nisi ta' će pravu promociju doživjeti izlaskom spota te će na radiostanice biti pušteno više različitih verzija pjesme. Iskreno, Darku i meni su trebale tri subote da napišemo pjesmu. Radimo za svoj gušt ono što istinski volimo', rekao je Vukušić i ostavio svoje fanove u željnom iščekivanju novog i vrlo vrućeg spota!