VOLI LEOPARD UZORAK

Dizajnerskim kostimom Salma Hayek još je jednom u prvi plan stavila bujne obline

04.01.2022 u 21:27

Bionic
Reading

Lijepa Meksikanka još je jednom ostavila bez riječi milijune obožavatelja diljem svijeta nakon što je objavila fotografiju u jednodijelnom kupaćem kostimu. Upravo zbog te objave posljednja 24 sata svi pričaju samo o Salmi Hayek

55-godišnja holivudska zvijezda novom je objavom na Instagramu raspametila sve. Na toj društvenoj mreži prati je gotovo 20 milijuna ljudi iz cijelog svijeta, a njih 1,7 milijuna u samo 24 sata lajkalo je fotografiju Salme Hayek na kojoj pozira uz bazen dok se iza nje nazire ocean.

Na fotografiji, pogleda skrivenog iza trendi sunčanih naočala, slavna Meksikanka pozira u jednodijelnom kupaćem kostimu Saint Laurent, čija je cijena gotovo 6 tisuća kuna. Leopard uzorak i duboki dekolte pristaju odlično njezinim oblinama. Ova džepna Venera, visoka tek 157 centimetara, poznata je upravo po njima, a i sama ih je svjesna te ih rado ističe.

'Salma, ti si čudo', 'Kako joj može biti 55 godina?', 'Najljepša žena na svijetu', 'Boginja', samo su neki od brojnih komplimenata koje je dobila na račun svojeg izgleda.

  • +9
Salma Hayek Izvor: Profimedia / Autor: Doug Peters / PA Images / Profimedia

'U prošlosti, kad sam se pokušavala zamisliti kako ću izgledati i kakav će moj život biti u ovoj dobi, bila sam prestrašena. Zamišljala sam se starom, no danas mislim da izgledam sasvim OK i zadovoljna sam svojim izgledom. Godinama su žene slušale groznu laž da je pedeseta godina kao pad s ruba stijene. Toliko dugo smo slušale i vjerovale da smo gotove u toj dobi i predale smo se tom mitu', izjavila je svojedobno lijepa glumica.

NA HOLIVUDSKOJ STAZI SLAVNIH

Modno usklađene: Salma Hayek i njezina nasljednica zablistale u crnom od glave do pete

Pogledaj galeriju