ZANOSNA MEKSIKANKA

Nju je nemoguće ne primijetiti: Salma Hayek blistala u zlatnoj haljini poput božice

10.11.2021 u 10:36

Bionic
Reading

S velikim je zanimanjem dočekana premijera filma 'House of Gucci' hvaljenog redatelja Ridleyja Scotta s Lady Gagom u ulozi kontroverzne Patrizije Reggiani, naručiteljice ubojstva supruga Maurizija Guccija, a osim pjevačice i glumice, glavna zvijezda crvenog tepiha bila je slavna Meksikanka Salma Hayek

Film 'House of Gucci' ovoga utorka doživio je svečanu premijeru u Londonu, a osim Lady Gage, koja je kao i uvijek senzacionalno izgledala u efektnoj ljubičastoj kombinaciji, svi su pogledi pratili prelijepu meksičku glumicu Salmu Hayek.

Atraktivna brineta i ovoga je puta izgledala kao da je upravo došetala s modne piste u dramatičnoj zlatnoj haljini koja je istaknula njezine bujne obline.

  • +9
Salma Hayek Izvor: Profimedia / Autor: Doug Peters / PA Images / Profimedia

Baš poput Lady Gage, lijepa Salma (54), koja također ima zapaženu u ulogu u tom filmu, odlučila se za kreaciju s potpisom talijanske modne kuće Gucci.

Upečatljiv nakit i raskošna frizura upotpunili su ovo glamurozno izdanje u kojem je izgledala poput dive zlatnog doba Hollywooda.

  • +5
Lady Gaga Izvor: Profimedia / Autor: Anthony Harvey / Shutterstock Editorial / Profimedia

Inače, kako je najavljeno, film u kina diljem svijeta stiže 26. studenoga, a mnogi predviđaju da se uvjerljivoj Lady Gagi, koja je posve ušla u Patrizijin lik, smiješi i nominacija za nagradu Oscar.

Zaplet kreće kad se nad ljubav ultrabogatog i elegantnog para s dvije kćerke nadviju crni oblaci zbog Maurizijeva preljuba (napustio ju je zbog mlade i lijepe plavokose glumice Paole Franchi) pa se Patrizia 1995. godine odlučila na drastičan korak: narudžbu njegova ubojstva.