VJENČANJE GODINE

Dizajnerica Misha Nonoo otkrila detalje svoje bajkovite vjenčanice koju je sama osmislila

01.10.2019 u 15:42

Bionic
Reading

Dizajnerica Misha Nonoo nedavno se vjenčala u Rimu, a njezino je raskošno vjenčenja bilo događanje godine na kojem nije manjkalo slavnih i bogatih

Najbolja prijateljica vojvotkinje od Sussexa, izgovorila je sudbonosno 'da' svom odabraniku Mikeyja Hessa u romantičnoj vjenčanici načinjenoj u kombinaciji čipke i organze koja prati liniju tijela u kojoj je izgledala bajkovito.

Dizajnerica je sama kreirala svoju glamuroznu haljinu vintage stila koja je na šivana u Švicarskoj, a imala je i raskošni veo dugačak oko 10 metara.

Rad na vjenčanici, ispričala je Misha, bio je vrlo stresan i uzbudljiv, otkrivši u postu detalje nastanka vjenčanice koja je na kraju ispala tradicionalnija nego što je očekivala.

ROMANTIKA U VJEČNOM GRADU

Vjenčanje o kojem svi govore: Slavni i bogati uzvanici iz svih krajeva svijeta sjatili se u Rim

Pogledaj galeriju

Jednostavni gumbi presvučeni tkaninom spuštali su se niz stražnju stranu raskošne haljine A-kroja koja je naglasila vitku liniju 31-godišnjakinje.

Plavokosa dizajnerica rođena u Bahreinu izgledala je poput princeze iz bajke, a stajling je upotpunila kosom podignutom u punđu i prirodnim make upom.

Dovršila je objavu dirljivim odavanjem počasti svojim obožavateljima: 'Željela sam podijeliti ove slike s vama i svima vam zahvaljujem na nevjerojatnim željama za ulazak u bračni život'.

Inače, njezina linija odjeće koju osim Meghan Markle, obožavaju i Emma Watson i Irina Shayk temelji se na ideji funkcionalne garderobe jednostavnih nijansi i pročišćenih linija.

Na Mishinom raskošnom vjenčanju na kojem su se okupili mnogi poznati gosti poput Meghan Markle, princa Harryja, Katy Perry, Orlanda Blooma, Karlie Kloss, Ivanke Trump i dr.

U RIMU

Poput dive iz zlatnog doba Hollywooda: Ivanku Trump usporedili s Grace Kelly

Pogledaj galeriju