VI NISTE NA JAHTI, NJA-NJA

Dijana Čuljak plazila jezik fotoreporterima

11.08.2009 u 13:29

Bionic
Reading

Da je itekako svjesna da većina ljudi ipak nisu te sreće da provode ljeto lješkareći i hvatajući sunce na palubi skupocjene jahtice, potvrdila je ova novinarka tako što je svojim kolegama na radnom zadatku lijepo isplazila jezik

Zajedno sa suprugom i par prijateljica, Dijana Čuljak-Šelebaj zaustavila se u uvali Ždrilca te iz tko zna kojih razloga odlučila pokazati zaista krasne manire demonstrirajući svoje umijeće istezanja ovog mišića.

Sa suprugom, poduzetnikom Vladimirom Šelebajem, već je prošle godine imala privilegiju ljetovati na jahti čiji tjedni najam stoji oko 16.000 eura. No, na početku romanse sa sadašnjim suprugom kuloarima su ozbiljno kružile priče da je upravo Dijana fatalna žena zbog koje je Šelebaj ostavio tadašnju suprugu i dvoje male djece.

'Tko vas šiša što niste na brodu' ili 'Ne bih ja sad radila' vjerojatno bi bio tekst u oblačiću iznad njezine glave, no jesu li fotografi kojima je upućena ova 'čestitka' njoj uzvratili jednakom mjerom, nismo još saznali, ali možemo zaključiti i da joj je lagodni život očito pomutio osjećaj za mjeru.

Društvo se zabavljalo..
 
Damjan Tadić/CROPIX
..uz salve smijeha