NOVI DETALJI

Demi se nije slomila zbog prekida s Joeom

04.11.2010 u 14:11

Bionic
Reading

Iako se pisalo da se Demi Lovato, osamnaestogodišnja Disneyjeva zvijezda koja se sama prijavila u rehabilitacijski centar zbog nagomilanih psihičkih problema, slomila zbog prekida veze s Joeom Jonasom, izvori bliski njoj kažu da to nije istina

Prema dobro upućenom izvoru, kap koja je prelila čašu nije bio prekid veze s Jonasom, već svađa s jednom od pratećih plesačica na turneji Demi Lovato i Jonas Brothersa, jer je Demi posumnjala da je ta plesačica otkrila menadžeru da su tulumarili do kasno u noć iako to nisu smjeli.

'To je razbjesnilo Demi koja je optužila plesačicu te ju je napala pred svima na aerodromu. Došlo je do malog naguravanja, no to nije bilo ništa strašno. Demi se poslije osjećala užasno i željela je poduzeti pravi korak. Zato je odlučila prijaviti se u rehabilitacijski centar', rekao je taj izvor.

Također je ispričao da nije istina da se Demi slomila jer je Joe Jonas nakon prekida prohodao s Ashley Greene iz sage 'Sumrak'.

'Veza Joea i Ashley nije utjecala na njeno ponašanje. To je izmišljotina. Demi uopće nije ljuta na Ashley, tu nema nikakve priče', kaže taj izvor.