MILEY, PAZI SE

Demi Lovato upala na Forbesovu listu najvećih novih zvijezda

11.12.2008 u 07:00

Bionic
Reading

Demi Lovato, 16-godišnja glumica i pjevačica, zvijezda Disneyjevog hit filma 'Camp Rock', našla se na Forbesovoj top ljestvici najuspješnijih debitanata ove godine

Crnokosa Demi koja u 'Camp Rocku' igra skromnu i dobrodušnu Mitchie, za koju se zanima Shane kojeg igra Joe iz Jonas Brothersa, ušla je u ovu showbizz elitu zahvaljujući pojavljivanju u tom vrlo gledanom filmu i ovogodišnjem debitantskom albumu 'Don't Forget'.

Ambiciozna Demi već je dobila angažman u novom Disneyjevom TV filmu 'Princess Protection Program' i u TV showu 'Sonny With a Chance'.

Osim Demi koja se našla na šestom mjestu ove Forbesove ljestvice, čini se da je status dosad uvjerljivo najveće teen zvijezde Miley Cyrus počela ugrožavati i Demina najbolja prijateljica Selena Gomez, koja se na smjestila na broju sedam. Gomez je najpoznatija po ulozi Alex Russo u Disneyjevoj TV seriji 'Wizards of Waverly Place', a i po tome što je navodno u vezi s Mileyinim bivšim dečkom Nickom iz Jonas Brothersa, što je još više potaknulo rivalstvo dviju teen zvijezda.

Na vrhu ove top ljestvice posve očekivano je bratski pop rock trojac Jonas Brothers, a na petom se mjestu smjestio Robert Pattinson, glumac velikog teen hita 'Sumrak'. Pattinson, koji se proslavio ulogom Cedrica Diggoryja u 'Harryju Potteru', osvojio je srca tinejdžerica (i njihovih mama) ulogom misterioznog Edwarda Cullena u 'Sumraku'. Film, snimljen prema bestseleru Stephanie Meyer, izazvao je ogroman interes čim se pojavio u kinima, zaradivši čak 70 milijuna dolara u prvom vikendu prikazivanja na američkom tržištu.

Osma je 19-godišnja Shenae Grimes, glumica iz nastavka TV serije 'Beverly Hills 90210', a na devetom mjestu se našla kontroverzna autorica hita 'I Kissed a Girl' Katy Perry čiji je novi singl 'Hot N Cold' također odlično prošao na Billboardu.