JOSIP RADELJAK DIKAN:

'Đelo Jusiću, sramota me, nisam ovo računao ni u snu'

26.07.2010 u 07:44

Bionic
Reading

U Dubrovniku je i dalje top tema sukob Đela Jusića i Josipa Radeljaka Dikana, no ni jedan ni drugi nisu osobito raspoloženi za komunikaciju s medijima

Prema pisanju Slobodne Damlacije, maestro Đelo Jusić ni na dan incidenta u kafiću Talir, a ni dan kasnije nije bio raspoložen za dalje objašnjavanje razloga koji su ga nagnali na burnu reakciju u kojoj je zalio, a potom i čašom gađao svog dojučerašnjeg prijatelja Josipa Radeljaka.

Josip Radeljak je, pak, još u subotu navečer otputovao je prema otoku Braču, u Supetar, prisustvovati trećem po redu međunarodnom Supetrus hoteli Festivalu. To organizira redatelj Jakov Sedlar, a kroz razna kulturna događanja na Festivalu se ove godine obilježava deseta obljetnica smrti glumice Ene Begović.

Za RTL-ov 'Exkluziv' Radeljak je kazao da mu je žao što se incident dogodio, jer je s Đelom prijatelj cijeli život. Kaže da ga je uvijek poštivao i branio od Dubrovčana koji su prema njemu često bili neljubazni. Dikan smatra da je Đelo umjetnik i da bi se time trebao baviti, jer mu to najbolje ide, a ono što je napravio ujutro sramota je.

'Đelo Jusiću, sramota me što si nakon toliko godina prijateljstva napravio gestu na koju ja nisam računao ni u snu', rekao je Radeljak za 'Exkluziv'.