PLIJENI SEKSEPILOM

Dekolte u prvom planu: Slavna oskarovka pokazala sve svoje adute u seksi kombinezonu

10.05.2019 u 11:27

Bionic
Reading

Halle Berry pridružila se ostatku glumačke ekipe na premijeri trećeg nastavka detektivskog trilera 'John Wick: Chapter 3 Parabellum' u New Yorku, zablistavši u izazovnom crnoj kombinezonu koji je istaknuo glumičine bujne obline i figuru na kojoj bi joj pozavidjele i upola mlađe kolegice

Filmski spektakl 'John Wick: Chapter 3 Parabellum' u kinima diljem svijeta očekuje se od 16. svibnja, a osim glavne uloge Johna Wicka koju igra kanadski glumac Keanu Reeves, ulogu u novom nastavku dobila je i Halle Berry koja će utjeloviti lik Sofije.

52-godišnja oskarovka malo koga je ostavila ravnodušnim kada se pojavila na crvenom tepihu u zgradi One Hanson Place u New Yorku. Lijepa glumica plijenila je pažnju odjevena u pripijeni crni kombinezon s potpisom brenda Cushnie koji je u prvi plan istaknuo glumičine bujne grudi i besprijekornu figuru na kojoj bi joj pozavidjele i upola mlađe kolegice.

  • +12
Halle Berry Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Cjelokupan stajling oskarovka je upotpunila decentnim zlatnim nakitom s potpisom brenda EFFY Jewelry i Sare Weinstock, a kosu je za ovu prigodu podigla u visoki, kovrčavi rep.

Podnaslov trećeg filma 'Parabellum' potječe iz rimskog vojnog citata iz 4. stoljeća - 'Si vis pacem, para bellum'. Prevedeno, to znači - 'Ako želite mir, pripremite se za rat'. Trailer je otkrio kako Wick još uvijek ima pit bulla kojeg je spasio na kraju izvornog filma, što je fanovima dalo samo još veći poticaj da s oduševljenjem pojure na kino blagajne.

U novom nastavku hita iz 2014. godine, legendarni plaćeni ubojica John Wick bježi zbog dva razloga. Love ga jer je za njegovu glavu raspisana tjeralica od 14 milijuna dolara te zato što je prekršio osnovno pravilo hotela Continental, a to je - ne ubij u hotelu. Ne samo to, već je žrtva bila član društva koje je naručilo Wickovu smrt, pa su stoga sve ubojice svijeta Wicku za petama.

John Wick: Chapter 3 - Parabellum (2019 Movie) Official Trailer Izvor: Društvene mreže / Autor: YouTube

Wick ne preostaje ništa drugo nego da pobjegne iz New Yorka ne bi li ostao živ. Naravno, Wickov pas kreće s njim u akciju i krvoločno napada sve one koji im se nađu na putu, a u bijegu mu pomaže i prijateljica Sofia.