STATEMENT KOMAD

Prelijepa oskarovka privlačila poglede otkačenim džemperom

24.12.2018 u 11:39

Bionic
Reading

Kako je nedavno otkriveno, slavnu Halle Berry iduće godine gledat ćemo u novom nastavku akcijske franšize 'John Wick', a poput brojnih stanovnika Hollywooda sunčano vrijeme proteklog vikenda iskoristila je za šetnju Beverly Hillsom

Slavnu 52- godišnju glumica ove godine nismo gledali na velikim kinoplatnima, no kako je nedavno otkriveno, Halle Berry planira veliki povratak ulogom u novom nastavku filma 'John Wick' s glumcem Keanu Reevesom u glavnoj ulozi.

Sunčano vrijeme u holivudskoj prijestolnici, Halle Berry iskoristila je za šetnju Beverly Hillsom u društvu prijateljice koja je, poput nje, zablistala u posve identičnom izdanju.

Poglede prolaznika i dežurne paparazze Halle je privukla casual kombinacijom u znaku upečatljivog crnog džempera. Riječ je o pletivu s potpisom irske dizajnerice Zoe Jordan, a posebno se isticalo detaljima proreza na netipičnim mjestima.

Otkačeni crni džemper, koji se u prodaji nalazi po cijeni od 2500 kuna, Halle je stavila u glavni fokus odabirom neutralnih i klasičnih odjevnih komada poput ispranih traperica vrećastog kroja i gležnjača s petom u boji devine dlake.

Poput prijateljica s kojom je uživala na sunčanom Beverly Hillsu, Halle je besprijekorno dnevno izdanje zaokružila crnom kožnom torbom i neizostavnim sunčanim naočalama.

  • +4
Halle Berry Izvor: Profimedia / Autor: N.N.