CARMEN GIMENO

Dašak vedrine: Pedeset plus modna ikona ima odličan ljetni stajling

20.06.2023 u 20:10

Bionic
Reading

Carmen Gimeno španjolska je influencerica s velikim brojem pratitelja na društvenim mrežama, čiji su stajlinzi najbolji dokaz da sjajne modne kombinacije nisu rezervirane samo za 20-i-nešto godišnjakinje

Dobar omjer skupocjenih komada i onih s potpisom pristupačnih brendova modna je formula kojom ne možete pogriješiti, a sjedokosa Španjolka iz Bilbaa prava je majstorica kad se radi o pomno osmišljenim outfitima, no bez opasnosti po kućni proračun.

Ona redovito potvrđuje dobro poznato pravilo da za dobar stil nije najvažnije odjenuti se od glave do pete u skupocjene krpice, već da treba vješto kombinirati dizajnersku odjeću s onom svima pristupačnih brendova.

Carmen je poznata i po tome što s puno stila kombinira boje, uzorke, odvažne krojeve...

I pri tome se odlično zabavlja!

  • +10
Ljetne torbe Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Divna nijansa maline pokazala se više nego dobrim izborom za kreativnu pedeset plus modnu ikonu. Set načinjen od lepršave tkanine u ovoj odvažnoj boji, koji pomalo podsjeća na chic pidžamu, nešto je čime naprosto ne možete pogriješiti, a Carmen ga je uparila sa zanimljivim mule natikačama i cool heklanom torbom.

'Pidžama look ne smije nedostajati u našem ormaru ovog ljeta, što mislite o ovom prijedlogu?' poručila je Španjolka.

Ljetni look nadogradila je crvenim ružem i sunčanim naočalama retro stila.

'Stajling je udoban i lijep', 'Savršen za ljeto', glasili su neki od komentara na račun omiljene pedeset plus influencerice.