KRALJEVSKI DVOBOJ

Danska princeza modno potukla Kate Middleton

16.06.2016 u 14:27

Bionic
Reading

Tradicionalnu utrku konja u engleskom Ascotu svojom pojavom upriličili su brojni uzvanici plave krvi uključujući stajliš dame poput danske princeze Mary i britanske miljenice Kate Middleton

Najnovije gala događanje u suorganizaciji britanske kraljevske obitelji privuklo je brojne predstavnike plave krvi, uključujući dansku kraljevsku obitelj. Tradicionalna utrka konja tako se pokazala novim povodom za pokazivanje svečanih izdanja dama s kraljevskih dvora.

Britanska miljenica Kate Middleton za spomenutu prigodu odjenula je čipkastu haljinu modnog dvojca Dolce & Gabbana. Haljinu dugih rukava, čija je dužina sezala malo ispod koljena, ukrašavali su bogata čipka i zatvoreni dekolte. Odabir haljine talijanskog dvojca britanska princeza upotpunila je modnim dodacima u neutralnim nude nijansama, poput elegantnih cipela u špic i clutch torbice.

Kako je riječ o tradicionalnoj utrci konja, i ovaj put do izražaja je došla tradicija nošenja ekstravagantnih modela šešira, a bijelu kombinaciju s dodacima u nude nijansi Kate je obogatila slamnatim šeširom s raskošnim cvjetnim detaljima.

Još jedno u nizu svečanih izdanja Kate Middleton pokušala je zasjeniti kraljevska uzvanica iz Danske.

Princeza Mary
za tradicionalnu utrku konja odabrala je haljinu Marca Jacobsa upečatljive narančaste boje. Jednostavnost spomenute haljine do koljena razbili su detalji poput kratkih puf rukava, namreškanog dekoltea s decentnim izrezom i vrpce koja je naglasila krhku figuru princeze.

Siguran modni odabir Kate u znaku neutralnih tonova danska princeza pokušala je zasjeniti haljinom koju je obogatila otvorenim štiklama s presijavajućim remenčićima, bež pismo-torbom zmijskog uzorka i ekstravagantnim šeširom identične nijanse.

Princeza Mary je tijekom tradicionalne utrke iskoristila priliku za kratak razgovor s 'kraljevskom sestrom' Kate Middleton, kako ju je nekoć nazvao dizajner Karl Lagerfeld. Iako britanski mediji i javnost obožavaju i slave Kate Middleton, u ovoj modnoj borbi prednost su dali danskoj princezi koja se istaknula zahvaljujući odabiru narančaste haljine.