FUNKY STAJLING

Danijelu Martinović u ovakvom izdanju rijetko viđamo, što ne znači da ne bismo trebali češće

13.11.2022 u 09:08

Bionic
Reading

Da je suradnja stilistice Barbare Repe i Danijele Martinović uistinu dobitna, pokazalo se i u sinoćnjoj emisiji HRT-ovog showa 'Zvijezde pjevaju', u kojoj je je upravo splitska pjevačica bila prava zvijezda večeri

Trebale su joj godine da se prepusti u potpunosti u ruke mladih i kreativnih, a suradnja sa stilisticom Barbarom Repe za splitsku pjevačicu je uistinu bila pun pogodak.

Iz emisije u emisiju HRT-ovog showa 'Zvijezde pjevaju', u kojem Danijela Martinović s Markom Toljom i Mariom Lipovšekom - Battifiacom sjedi u žiriju, njezine su kombinacije sve hrabrije i sve bolje.

Tako je već prije nekoliko emisija splitska pjevačica 'izašla iz svoje komfort zone', odjenuvši crnu mini haljinu od umjetne lakirane kože, da bi sada otišla i korak dalje.

Iako je inače nismo navikli u nekim pretjerano upečatljivim bojama i kreacijama, Danijela je dovoljno vjerovala svojoj stilistici da odjene haljinu Rich Mnisi koja je pravi vatromet boja. I najlonke su bile upečatljive boje i iste nijanse kao i Hogl salonke.

  • +7
Zvijezde pjevaju - 5. emisija Izvor: Promo fotografije / Autor: Dario Njavro/HRT

Kombinacija ružičaste i crvene, sa zanimljivim printom, ali i zelene koja je provirivala kod vrata, kod Splićanke se pokazala dobitnom kombinacijom. Haljina prati liniju tijela i uistinu ne trpi nesavršenosti, no kod 51-godišnje pjevačice to uistinu ne postoji, budući da je sa svojih 160 centimetara i skladne građe poput džepne Venere.

Kosa je ovoga puta bila sasvim ravno isfenirana, dok je od nakita imala tek naušnice, a ruž za usne savršeno se uklopio u ovu dobitnu kombinaciju.