SPREMNA ZA OBRAČUN

Danijela Martinović u uskom kožnom topu

29.10.2010 u 09:18

Bionic
Reading

Vamp izdanje inače decentne i krhke splitske pjevačice iznenadilo je sve okupljene: njezin novi look bio je prikladan borbi koja je uslijedila

Danijela Martinović pokazala je svoju oštru stranu, koju je pratio i prikladni imidž. Inače decentna i nježna plavuša koja najčešće nosi čedne kombinacije pastelnih tonova, pojavila se u crnom kožnom topu koji je isticao njezinu liniju i uskim kožnim hlačama. Njezinom vamp izgledu pridonijela je i naglašene šminka, a Danijela se time pripremila za obračun s partnerom.

Srećom, pjevač Petar Grašo nije se našao na njezinoj 'crnoj listi', već je riječ o promjeni looka za potrebe snimanja videospota za skladbu 'Pola-pola'. 39-godišnja Splićanka u spotu redatelja Darka Drinovca, snimanom u Umagu, glumi ženu koja se našla u bračnoj krizi te sve frca od iskri - od razmjenjivanja nježnosti do rasprava i svađa koji su odjekivali luksuznom predsjedničkom vilom kompleksa Melia Istrian Villas. Danijela Martinović i Petar Ćiritović maksimalno su si dali truda u izgradnji likova mladog bračnog para u nizu situacija koje prethode njihovoj rastavi. Pjevačica je već promovirala singl 'Danijela časti' i duet 'Zarobljenik uspomena' što ga je snimila s Halidom Bešlićem, kojima najavljuje novi album predviđen za pojavljivanje na tržištu potkraj siječnja sljedeće godine.