promjena izgleda

Danijela Martinović odlučila se na rez i pokazala novu frizuru

26.11.2023 u 18:57

Bionic
Reading

Naša poznata glazbenica Danijela Martinović redovito za svoje modne kombinacije dobiva bezbrojne komplimente. Međutim, ovog pažnju i komplimente privukla je promjenom izgleda

Nova sezona, nova kosa – vrlo često se može čuti i svijetu ljepote. Naime, promjena godišnjih doba nekako nas najčešće budi želju za promjenama. A potvrdila je to i naša poznata glazbenica Danijela Martinović čija je najnovija objava na društvenim mrežama izazvala lavinu komentara.

Naime, Danijela u nizu fotografija objavljenih na Instagramu pozira u jednostavnoj, ali vrlo laskavoj sivoj haljini dugih rukava i visokog ovratnika koju je spojila s efektnim crnim sandalama. Međutim, u prvom planu nije bio njezin stajling.

Danijela je pokazala novi, osvježen izgled s vrlo trendi frizurom. Tako je prepoznatljivu plavu kosu osvježila s nekoliko vrlo efektnih ružičastih pramenova smještenih na samom rubu vrhova. A promjena je vidljiva i po pitanju duljine kose. Do nedavno zlatno plave valovite pramenove srednje duljine zamijenila je frizura koja već sezonama slovi za jednu od najpopularnijih. Danijela se odlučila na kratak i vrlo efektan bob. Ova frizura više puta je proglašena jednom od najpoželjnijih, a jedna od najvećih prednosti joj je što pristaje gotovo svakom obliku lica i tipu kose.

Danijela je zablistala u mladenačkoj verziji gdje kosa seže malo ispod brade, a šiške na tragu zavjesa šiški su razdijeljene na sredini te se postepeno stapaju s ostatkom kose.

'Svi već dobro znate koliko volim početke, a u svakom novom početku leži čarolija transformacija,' napisala je Danijela uz objavu dodavši i kako nova frizura označava i još jedan novi početak i sjaj. Pratitelji i obožavatelji zasuli su je komplimentima ne skrivajući oduševljenje.

Inače, u posljednje vrijeme Danijelin ljubavni život je privlači posebnu pažnju. Naime, pjevačica uživa u ljubavi s Josipom Plavićem, inspektorom s kojim ju je spojila nesretna krađa identiteta koje je bila dio, a koliko su sretni i zaljubljeni ne mogu skriti.

IMAJU ISTI UKUS

[FOTO] Ups... Danijela Martinović i Mirna Maras Batinić kao blizanke stigle na otvorenje, razlikovale su se tek u boji odijela

Pogledaj galeriju

Tportal je i na WhatsAppu

Želite dobivati najvažnije vijesti dana na WhatsApp: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati'