pristaje joj

Bijela joj dobro stoji: Danijela Martinović ostavlja bez riječi u efektnoj haljini

30.07.2023 u 10:52

  • +2

Danijela Martinović

Izvor: Pixsell / Autor: ZVONIMIR BARISIN/PIXSELL

Bionic
Reading

U čast Olivera Dragojevića petu godinu zaredom održano je niz događanja u sklopu umjetničkog projekta ‘Trag u beskraju’, a vrhunac je tradicionalni koncert na rivi. Na pozornici je zapjevala i Danijela Martinović koja je oduševila kako stasom tako i glasom

Tko god je imao mogućnost ovih dana se zaputio prema Veloj Luci na Korčuli. Ondje je petu godinu za redom u čast velikana hrvatske glazbene scene održano niz događanja u sklopu projekta 'Trag u beskraju', a koncert na rivi bio je baš kao u uvijek spektakl za koji se tražilo mjesto više.

Na pozornici među ostalim poznatim imenima estradne scene nastupila je i Danijela Martinović i poseban dojam ostavila izborom haljine.

Duga bijela haljina s prorezima na donjem dijelu i upečatljivim detaljima bila je pun pogodan za toplu ljetnu noć u Veloj Luci. Danijela je kreaciju pronašla kod domaće dizajnerice Gabrijele Kanižaj koja stoji iza brenda g Blue.

Danijela je već nekoliko puta nosila haljine s potpisom tog brenda, među ostalim i upečatljivu crvenu haljinu na jedno rame koja odiše glamurom.

Kreacija u blistavo bijeloj boji isticala je Danijelinu vitku figuru, suptilno ističući dekolte V-izrezom. Kreacija bez rukava bila je na jednoj strani ukrašena voluminoznim naborima, a poseban detalj činio je decentan i tanak zlatni remen.

  • +35
Koncert 'Trag u beskraju' u čast Oliveru Dragojeviću Izvor: Cropix / Autor: Ante Cizmic