A ŠTO SU SMIŠNI

Danijela Dvornik zaprepaštena izjavama Dinina ujaka

05.09.2010 u 15:15

Bionic
Reading

Udovica pokojnog Dine Dvornika Danijela zaprepaštena je tvrdnjama Josipa Tomića-Brace koji je izjavio da je ona ucijenila Deana Dvornika kako bi se domogla kuće u Sutivanu na Braču

Prema izjavama ujaka pokojnoga Dine Dvornika, Josipa Tomića-Brace, Danijela Dvornik je prepustila organizaciju koncerta 'Funk on the Beach' tek kad se Dean Dvornik odrekao obiteljske kuće u Sutivanu na otoku Braču. Josip Tomić dodaje da je riječ o kući koju je sagradila njegova majka, Dinina i Deanova baka, kasnije je darovana njegovoj sestri Diani koja ju je prepisala sinovima, a Danijela je, prema njemu, iskoristila koncert koji se održao na Bačvicama uoči dvogodišnjice Dinine smrti kako bi se domogla kuće, prenosi Jutarnji list.

Dean Dvornik ne želi komentirati ujakovu optužbu da je Danijela Dvornik uvjetovala dozvolu da organizira koncert njegovim dijelom kuće u Sutivanu. Dean kaže da je za njega ova priča gotova i da bi najbolje bilo da se sve to zaboravi, izvještava Jutarnji list.

Dio objašnjenja zašto su ove teške optužbe pale je da je Danijela, prema riječima Josipa Tomića-Brace, svoga supruga pokopala u Zagrebu, umjesto u rodnom Splitu, bez da se konzultirala s ostatkom obitelji, prenosi Jutarnji list.

Dinina i Deanova majka Diana je u nevjerici i nije joj jasno zašto je njezin brat Josip Tomić-Braco uopće razgovarao s novinarima u vezi privatnih obiteljskih stvari. Diana Dvornik smatra da je njezin brat nešto krivo shvatio, pa je zato tako reagirao, dodaje Jutarnji list.