SHIA LABEOUF

Dani u izolaciji u ovakvoj kući ne bi nam tako teško pali: Novi dom holivudskog glumca osvaja ne samo interijerom, već i eksterijerom

24.03.2020 u 10:39

Bionic
Reading

Poznati holivudski glumac i redatelj Shia LaBeouf postao je vlasnikom novoizgrađene nekretnine u mediteranskom stilu smještene u kalifornijskom gradu Pasadena, za koju je morao izdvojiti nešto manje od 39 milijuna kuna

Zvijezda filma 'Honey Boy' prethodno je živjela u gradskoj četvrti Sherman Oaks u Los Angelesu u nekretnini koju je 2009. godine kupila po cijeni od gotovo 13 milijuna kuna, a u doba pandemije koronavirusa odlučio se počastiti novom u kalifornijskom gradu Pasadena koja stiže s četiri spavaće sobe i kupaonice.

  • +10
Novi dom glumca Shie LaBeoufa Izvor: Profimedia / Autor: REALTOR / Planet / Profimedia

Prije ulaska u samu nekretninu, njezine posjetitelje dočekuje velika fontana i terasa, a detalji poput lučnih prozora i kovanog željeza najbolje opisuju mediteransku arhitekturu s početka 20. stoljeća.

Drveni podovi i staklena vrata dominiraju novim domom poznatog holivudskog glumca, a dnevna soba ističe se spuštenim stropovima, isklesanim kaminom od kamena te lučnim staklenim vratima, koja vode u dvorišta obavijeno zelenilom i koje se proteže na dvije tisuće četvornih metara.