LUKSUZ VRIJEDAN DIVLJENJA

Novi dom slavne pjevačice je totalno ludilo, ima čak i kino na otvorenom

19.03.2020 u 10:11

Bionic
Reading

Dok se većina zvijezda zbog širenja zaraze koronavirusom trudi ne izlaziti iz svojih domova, američka pjevačica Kesha odlučila je kupiti jedan. Slavna pjevačica iskeširala je 35 milijuna kuna za svoj novi dom iz snova

Američka pjevačica Kesha Rose Sebert, poznatija kao Ke$ha, počastila je samu sebe luksuznom kućom u Los Angelesu za koju je iskeširala vrtoglavih 35 milijuna kuna. Slavna pjevačica, koja se prvi put plasirala na glazbenu scenu 2009. godine te je prodala 134 milijuna ploča diljem SAD-a, nije požalila ni dolara kada je odlučila kupiti ovu luksuznu nekretninu smještenu u elitnom naselju Mar Vista.

33-godišnja pjevačica, najpoznatija po svom mega hitu 'TiK ToK', odsada će moći uživati u 557 kvadratnih metara novoizgrađene vile koja je dovršena 2019. godine. Unutar glatke vanjske fasade sačinjene od kombinaciji drva i betona, nalaze se elegantni podovi od punog drva, visoki stropovi i neutralni dekor.

Osim open space kuhinje s masivnim otokom, prostranog dnevnog boravka s kaminom te blagovaonice raskočna vila ima i pet spavaćih soba, uključujući i master sobu s vlastitim balkonom, kupaonicom i ogromnim walk-in ormarom.

Ovaj 'pametni dom' opremljen je sigurnosnim kamerama, sofisticiranim sustavom kućne automatizacije i zvučnicima u svakoj prostoriji.

  • +13
Novi dom pjevačice Keshe Izvor: Profimedia / Autor: Realtor.com / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Dvorište je uređeno vrlo jednostavno i elegantno. Pored drvenom trijema nalazi se neizostavni bazen, dok se s druge strane prostire travnjak, ali možda najbolji dio je dvosobna kuća za goste koja sadrži još dvije spavaće sobe i dvije kupaonice, a ujedno funkcionira i kao kino na otvorenom - s projektorom koji projicira film na bočnom zidu kuće, tako da gosti mogu gledati film iz dvorišta.

Vijest da je Kesha odlučila kupiti novi dom u Mar Visti nimalo ne iznenađuje, obzirom da je od ranije naklonjena ovom području Los Angelesa. 2014. godine je kupila mali bungalov u obližnjem susjedstvu, iako ga je na kraju, nakon nepunih godinu dana, prodala za 1,7 milijuna dolara.