BLAGDANSKA NAGRADNJAČA

Danas poklanjaju Nivea, Schneider Electric, Menart i Fraktura

12.12.2017 u 09:17

Bionic
Reading

Već osmu godinu zaredom tportal.hr daje sve od sebe i tijekom prosinca vjernim čitateljima poklanja vrijedne nagrade. Imat ćete prilike osvojiti ih svakog dana, a koje smo danas pripremili, saznajte u nastavku! U osmom danu velikog blagdanskog darivanja tportala nagradit će vas Nivea, Schneider Electric, Menart i Fraktura

Nivea poklanja tri Cellular poklon paketa. Sve žene se žele osjećati dobro u svojoj koži i žele da ona odražava energiju koju osjećaju u sebi, a ne njihove godine. Činjenica je kako starenje kože ne možemo zaustaviti, ali možemo ga barem malo usporiti i odgoditi. Kako godine prolaze, naša koža proizvodi sve manje i manje hijaluronske kiseline, pa uslijed toga gubi volumen i javljaju se bore i borice. Stoga je upravo održavanje razine hijaluronske kiseline ključ zaustavljanja starenja kože. Sve formule CELLular linije za njegu kože sadrže hijaluronsku kiselinu i pojačivač kolagena, a isti djeluju na staničnoj razini i podupiru one dijelove kože koji su skloni opuštanju te je učvršćuju i vraćaju joj elastičnost.

NIVEA CELLular Anti-Age Volume Filling perlice i NIVEA CELLular Anti-Age Volume Filling dnevna njega uspješno pomažu ženama od svojeg lansiranja 2016, a od sada je ona nadopunjena NIVEA CELLular Anti-Age Volume Filling Contour noćnom njegom. NIVEA CELLular Anti-Age Volume Filling Contour noćna njega je pravo rješenje kako nadoknaditi gubitak volumena kože lica koji je povezan sa starenjem. Snažna formula ove linije s hijaluronskom kiselinom i pojačivačem kolagena ublažuje trag godina na licu – obnavlja volumen, čvrstoću i elastičnost kože iznutra. Svakodnevno korištenje predstavlja prirodni način oblikovanja lica. Nova NIVEA CELLular Anti-Age Volume Filling Contour noćna njega intenzivno hrani kožu tijekom noći, kad se ona i najbolje obnavlja. Formula koži daje dodatnu 'injekciju' hidratacije i time potpomaže sposobnost kože da poveća svoj volumen. Rezultat je svježa, hidratizirana koža ujutro, zategnutije crte lica te čvršći vrat i dekolte. Za optimalne rezultate savjetuje se korištenje NIVEA CELLular Anti-Age Volume Filling dnevne njege u kombinaciji s NIVEA CELLular Anti-Age Volume Filling Contour noćnom njegom i NIVEA CELLular Anti-Age Volume Filling perlicama svakodnevno. Za više informacija o NIVEA proizvodima posjetite: http://www.nivea.hr  Pratite novosti o NIVEA proizvodima prijavom na primanje newslettera na: www.nivea.hr/o-nama/beiersdorf/Newsletter. Pratite na Facebooku NIVEA Hrvatska.

Schneider Electric poklanja paket s po pet dekorativnih okvira za utičnice raznih boja. Zašto ne biste za blagdane razveselili sebe ili svoje najdraže mini makeoverom omiljene prostorije? Uz pomoć Schneider Electrica i dekorativnih okvira za utičnice i prekidače iz serije Unica, to je sjajna ideja. Pogotovo jer ćete dekorativne okvire dobiti na dar. 

Menart poklanja albume Paloma Faith 'The Architect' i Rachel Platten 'Waves'.

Paloma Faith 'The Architect'

Paloma Faith je na novom albumu 'The Architect' surađivala s nekoliko autora, glazbenika, producenata, među kojima su Sia, John Legend, Jesse Shatkin, Rag´n´Bone Man, ali i glumac Samuel L. Jackson te novinar i aktivist Owen Jones.Ovo je njen prvi album u tri godine, a u tom periodu joj se dogodila još jedna velika prmjena, rodila je svoje prvo dijete.  Kroz  15 pjesama na standardnom izdanju i deluxe izdanju kroz njih 19, protežu se  društvene i političke teme, ali i teme majčinstva , utjecaj tehnologije na osjećaje....Album uključuje i nove hitove 'Crybaby' i 'Guilty'!

Rachel Platten 'Waves'

Nagrađivana i multiplatinasta pop zvijezda Rachel Platten na albumu 'Waves' donosi 13 pjesama koje uključuju i pjeseme 'Broken Glass' i 'Perfect For You'. Album je snimljen u  Los Angelesu i na njemu je pjevačica pokazala svu svoju kreativnost. Kaže da je album sirov i emotivan, ali opet  zabavan i sladak, odnosno pokazuje sve što pjevačica jest i jako je na njega ponosna.

Fraktura poklanja knjige Morten A. Stroksnes 'Knjiga o moru' i Goce Smilevski 'Heloiza ili povratak riječi'.

Morten A. Stroksnes 'Knjiga o moru'. Trebalo je proteći tri i pol milijarde godina otkako se razvio prvi primitivni život u moru da me jedne kasne subotnje večeri u srpnju, dok sam bio na večeri s nekim veselim društvom u središtu Osla, nazove Hugo Aasjord. 'Jesi li vidio prognozu vremena za idući tjedan?' upitao me. (...) U Hugovim je planovima bilo nešto privlačno, nešto čega ponekad nisam bio ni svjestan, a čega možda još nisam svjestan, nešto što je na rubu vidnoga polja, kao kad rotirajuće svjetlo svjetionika munjevitim bljeskom cijepa mrak. Imao sam mnogo drugoga posla, ali sam ipak bez oklijevanja odgovorio: 'Da, idemo na more u lov na grenlanđanku.' Knjiga o moru Mortena A. Stroksnesa oda je pokušaju dvojice prijatelja da ulove morsku neman koju smatraju mitskom. Senzacionalno dobra, Knjiga o moru čita se poput najnapetijeg romana. Izvanredna knjiga o morskim pustolovinama i prijateljstvu koja se dugo pamti.

Goce Smilevski 'Heloiza ili povratak riječi'. Slava, taština, zabranjena ljubav, tajni brak, izdaja, kastracija, odlazak u samostan, progonstvo… od dvanaestoga stoljeća do danas priču o Abelardu i Heloizi, ljubavnicima slavnima koliko zbog svoje umnosti, toliko i zbog svoje tragične sudbine čuli smo mnogo puta, ali Goce Smilevski prvi je ponudio Heloizinu priču, prvi koji nam je poklonio njezin glas. Heloiza ili povratak riječi roman je koji neumorno kruži oko onoga o čemu se u pismima koja je povijesti ostavio Abelard jednako ustrajno šuti: oko djeteta rođenog iz veze dvoje ljubavnika. Astralab, sin kojemu je majka u ime utkala zvijezdu, sluteći da će mu biti potrebna vodilja kroz tamnu noć sudbine – gdje je završio? Zašto ga je napustila? Zašto mu se nije vratila? Baš kao i u svome višestruko nagrađivanom romanu Sestra Sigmunda Freuda Goce Smilevski instinktom vrsnoga romanopisca uspio je osvijetliti tamne zakutke povijesti i ispod naslaga priča koje su muškarci stoljećima ostavljali muškarcima otkriti iznimnu ženu. Heloizu majku, Heloizu ljubavnicu i Heloizu vjernicu, snažnu i slabu Heloizu, Heloizu koja pati ali koja nije žrtva, Heloizu kojoj se vraćaju riječi, lik koji zadugo nećete zaboraviti.

Sudjeluj i osvoji pregršt vrijednih nagrada! Dobitnici su Danijela Suknaić (Nivea Cellular poklon paket), Cecilija Klarić (Nivea Cellular poklon paket), Brigita Crnac (Nivea Cellular poklon paket), Fran Pucić (Schneider Electric paket dekorativnih okvira za utičnice), Tamara Varović (album Paloma Faith 'The Architect'),  Nada Kralik (album  Rachel Platten 'Waves'), Danijel Hodak (knjiga Morten A. Stroksnes 'Knjiga o moru') i Roman Matica (knjiga Goce Smilevski 'Heloiza ili povratak riječi').