BLAGDANSKA NAGRADNJAČA

Danas poklanjaju Green&More, mobis.hr, Hrvatski Telekom, Biobaza, Ledo...

20.12.2017 u 09:32

Bionic
Reading

Već osmu godinu zaredom tportal.hr daje sve od sebe i tijekom prosinca vjernim čitateljima poklanja vrijedne nagrade. Imat ćete prilike osvojiti ih svakog dana, a koje smo danas pripremili, saznajte u nastavku! U četrnaestom danu velikog blagdanskog darivanja tportala nagradit će vas mobis.hr, Hrvatski Telekom, Green&More, Saponia, White Shark, Biobaza, Splat, V.B.Z. knjižare...

Mobis.hr poklanja dva smartphonea Alcatel PIXI 4-5''. Mobis.hr je omiljeno mjesto za internetsku kupovinu mobitela i ostalih uređaja iz svijeta mobilne tehnologije! Mobis.hr nudi najbolji izbor mobilnih uređaja za sve generacije, raznovrsnu dodatnu opremu, gadgete i korisne savjete. Iz ponude od čak 450 modela mobitela bez ugovorne obveze pronađi najbolji za sebe ili najbolji dar za dragu osobu. Od klasičnih mobitela na tipke do pametnih telefona sa zaslonima do 6'', na mobis.hr pronađi ih sve! U ponudi je više od 50 mobitela do 500 kuna, a želiš li ukrasiti i zaštititi svoj novi mobitel, u ponudi možeš pronaći i maskice za uređaje raznih vrsta i modela. U proteklom razdoblju, osluškujući želje kupaca, mobis.hr je proširio ponudu. Asortiman je povećan brojnim novitetima, a trenutno u ponudi možeš pronaći čak 20 brendova. Od telefona za mlade hakere, Meizua, koji preferiraju vrhunski nabrijan mobitel, do klasičnih mobitela Doro za starije.

Mobis.hr omogućuje lako snalaženje te jednostavno i brzo pronalaženje svih potrebnih informacija kako bi kupovina bila što ugodnija i jednostavnija. Omogućeno je plaćanje pouzećem, kreditnim karticama do 12 rata bez kamata, PayPalom te foto plaćanjem (prvi put u Hrvatskoj!) kako bi se kupcima osigurala jednostavna i sigurna kupovina, a osigurana je i mogućnost povrata u roku od čak 20 dana. Kupovina iz udobnosti vlastitog doma s besplatnom dostavom za iznose iznad 200 kuna vrijednosti spašava te od čekanja u redu na blagajnama trgovina. Cilj je kupcima uvijek biti na usluzi. Sukladno tome, mobis.hr kupcima i budućim kupcima daje podršku putem društvenih mreža, online chata na stranici, telefonskim putem (01/ 6188 514) te u prodavaonici na adresi Heinzelova 96, 10000 Zagreb. Najvažnije je da su kupci zadovoljni! Najbolje brendove, najbolju ponudu mobilnih telefona u Hrvatskoj, gadgete, dodatnu opremu i zanimljivosti iz svijeta mobilne tehnologije jednostavno pronađi na mobis.hr

Hrvatski Telekom poklanja jedne lampice Twinkly. Twinkly su preko Wi-Fi-ja povezane s pametnim telefonom, a mogućnosti za uređenje je bezbroj. Twinkly je besplatna aplikacija za platforme IOS i Android pomoću koje kontrolirate svoje – blagdanske lampice. Tako preko svog telefona možete osvijetliti cijelo drvce ili odabrati efekt koji vam se najviše sviđa. Svaka LED lampica ima mogućnost reprodukcije jedne od preko 16 milijuna boja i svaka se pojedinačno može adresirati, što omogućuje zapanjujuće vizualne rezultate. Možete koristiti pritom predefinirane uzorke ili kreirati svoje.

Tu je i mogućnost prepoznavanja lokacije svake LED lampice pomoću aplikacije i kamere pametnog telefona. Dakle poslažete lampice na bor ili na neko drugo mjesto, slikate ih mobitelom i takav uzorak imate na njemu kao predložak za temu. Lampice se povezuju s mobilnim uređajem putem iste Wi-Fi mreže, a mogu se koristiti i na otvorenom. Proizvod je u HT-ovim centrima u Zagrebu, Rijeci, Dubrovniku, Zaboku, Splitu, Zadru, Puli, Osijeku i Slavonskom Brodu dostupan od petka 15. prosinca po cijeni od 499,99 kuna.

Saponia poklanja dva poklon paketa. Faks helizim Premium Formula – hrvatska kvaliteta i povjerenje od 1968. Svježa i mirisna odjeća, udobna za nošenje, meko i mirisno posteljno rublje i ručnici užitak su za cijelu obitelj. Faks helizim svojom vrhunskom kvalitetom već generacijama domaćica pomaže u njihovoj brizi za obitelj. Faks helizim Premium formula je univerzalni deterdžent za strojno pranje svih vrsta rublja (osim vune i svile) na temp. 20-90°C. Snaga multienzima u sinergiji s ostalim komponentama formulacije djelotvorno uklanja različite tipove mrlja. Formulacija je posebno djelotvorna na niskim temperaturama pranja već od 20°C te omogućuje štednju energije. Odjevni predmeti će ostati duže kao novi jer su pomno izbalansirani sastojci koji njeguju vlakna odjeće. Blistava bjelina i profinjeni miris zasigurno će oduševiti svaku domaćicu. Faks helizim - tako mirisan i čist.

Ornel French style – Kada miris dobije ime. Stopi hladne i tople boje, izaberi najdraži odjevni predmet, zaustavi vrijeme i ogrni se zavodljivim i nježnim dodirom. Ove jeseni nova linija Ornela će u vaš styling unijeti savršenstvo parfema i dozu pariškog chica. Inkapsulirani miris u Ornelu French style oslobađa miris na rublju, otkrivajući neodoljivu raskoš i mekoću rublja. Svakim dodirom probudit ćete neodoljive mirisne užitke nadahnute francuskim chicom. Zamislite da vas ljudi prepoznaju zatvorenih očiju. Miris Ornel est À la mode obećava zadovoljstvo svakog pokreta samouvjerenim, snažnim i odlučnim osobama. Traperice širokog kroja, bijela majica i beretka dovoljni su da izađete i zadivite sve oko sebe. Bilo da ste zavodljivi, tajnoviti ili elegantni, zasigurno će vas oduševiti upečatljivo profinjen voćno-cvjetni miris omekšivača Ornel est Très jolie. Lepršava haljina, kožna jakna, visoke potpetice i malo maskare dat će vam pravu dozu spontanosti i neovisnosti.

Jedinstvena, profinjena i sofisticirana kreacija Ornel est Chic poziva vas da se predate izazovnom i slatkom mirisnom ozračju te ostavite za sobom zavodljiv mirisni trag sofisticirane elegancije. Mala crna haljina, omiljena torbica i crveni ruž za usne odrazit će ljepotu profinjene jednostavnosti. Moderni i glamurozni, delikatno osmišljeni miris Ornel est Unique neka budi u vama skrivenu jedinstvenost. Vožnja biciklom, šetnja psa ili glamurozna večera u kombinaciji s Ornelom poziva vas da se predate izazovnom i slatkom mirisnom ozračju punog samopouzdanja. Ornel French style modni je imperativ sezone i na vama je da odaberete svoj miris jer su to kombinacije u kojima ćete se osjećati kao da se šećete ulicama Pariza.

Green&More poklanja RAW Med s borovnicama. Bagremov med poznat je po brojnim ljekovitim svojstvima, a u kombinaciji s pravim šumskim borovnicama u Gren&More RAW medu s borovnicama, postaje prava riznica nutricija i okusa iz dva izvora, izbalansirana krem formulacija duple učinkovitosti. Poznata po tamnoj boji zahvaljujući antocijanu  - najsnažnijem poznatom antioksidantu - borovnica je od davnina poznata po svojim ljekovitim djelovanjima. Osim što djeluje pozitivno na vid, cirkulaciju i protuupalno, ujedno uravnotežuje krvni tlak, a u kombinaciji s medom bagrema krcatim aminokiselinama, vitaminima, mineralima, ovaj pripravak je pravi užitak za velike i male! Osim konzumacije na žlicu, možete njime oplemeniti smoothie, jogurt, mliječni napitak, palačinke ili prepustite mašti na volju!

White Shark™ poklanja crvenu tipkovnicu Shogun, miš Spartacus u crvenoj boji i podlogu za miš. Tipkovnica Shogun USB gaming ima 112 tipki, od kojih je osam multimedijalnih i UK raspored tipki (layout). Posjeduje i anti-ghosting funkciju od sveukupno 19 tipki, hod tipki je 3,6 mm, a pritisak aktiviranja je oko 55 g. Tipkovnica na sebi ima i crveno LED pozadinsko osvjetljenje te pleteni kabel duljine 1,5 m.

Miš Spartacus USB Gaming u crvenoj boji ima sedam tipki i optički senzor izmjenjive rezolucije Sunplus 621. Rezolucija se može podesiti na 1000, 1500, 2500 ili maksimalnih 4800 DPI, a polling rate je 1000 Hz. Miš dolazi s upravljačkim programom, pletenim kablom duljine 1,5 m i mat gumiranom završnom obradom. Finalni estetski touch daje mu LED pozadinsko osvjetljenje koje se izmjenjuje u sedam boja. Spartacus možete pronaći i u crnoj boji.

Gaming podloga za miš Sky Wallker s gumiranom podlogom protiv klizanja dolazi u dvije veličine: M i L. Dimenzije podloge M su 320 mm x 250 mm, a L 400 mm x 300 mm. 

White Shark™ je novi gaming brend osnovan 2015. godine s glavnim ciljem da svojim kupcima ponudi kvalitetnu gaming opremu po izuzetno pristupačnoj cijeni. Pod imenom White Shark™ možete pronaći svu računalnu opremu potrebnu jednom gameru: tipkovnice, miševe i podloške za miš, slušalice s mikrofonom, kontrolere, zvučnike, gaming stolice i dr. Svu gaming opremu White Shark™ možete pronaći na web stranicama www.whiteshark.biz, ali i u nekim većim trgovačkim lancima u Hrvatskoj. White Shark™ prepoznat je i diljem Europe. Tako se gaming oprema White Shark™ može pronaći na policama više od 25 europskih zemalja. Uvoznik i distributer: ŠMIT ELECTRONIC d.o.o., Metanska 1, Kutina, tel: 044/680-704, www.smit-electronic.hr.

Biobaza poklanja tri paketa Mimoza. Prirodni proizvodi bogatih tekstura sve su što koži treba ove zime. Biobaza je osmislila blagdanske pakete koji će razveseliti i velike i male. Biobaza paket Mimoza sadrži micelarno ulje za brzo skidanje šminke i obnavljajuću kremu, Kids paket nekoliko voćno-mirisnih proizvoda za njegu osjetljive dječje kože, a snažniji spol može uživati u proizvodima iz Men paketa – univerzalnoj kremi, serumu za brijanje i gelu za tuširanje.

Splat poklanja Splat Kids prirodnu zubnu pastu za djecu 2-6 godina, okus voćni sladoled. Splat Kids je učinkovita, 98% prirodna dječja pasta  sigurna za gutanje, namijenjena potpunoj zaštiti od karijesa, intenzivnom jačanju zubne cakline i njezi desni. SPLAT Kids proizvodi djeci četkanje čine zabavnim i uče ih prati zube na jednostavan i zabavan način. Učinkovitost paste je klinički dokazana. Luctatol učinkovito štiti od karijesa i zubnog plaka. Kalcij hidroksiapatit (HAP) jača caklinu. Aloja vera gel, L-arginin i ekstrakti sjemenki crvenog grožđa pomažu u održavanju zdravih desni. L-arginin ujedno potiče cirkulaciju krvi i normalizira tlak te sa sredstvima koje sadrže kalcij znatno smanjuje osjetljivost zubi. Gel aloje vere ima protuupalni učinak. Ekstrakt grožđa učinkovito štiti od karijesa te ima antibakterijski i antioksidativni učinak.

V.B.Z. knjižare poklanjaju paket romana proslavljene autorice Elizabeth Gilbert.

U svojim ranim tridesetima Elizabeth Gilbert ima sve što jedna žena može poželjeti – supruga, lijepu kuću, uspješnu karijeru, no umjesto da osjeća sreću i ispunjenost, nju preplavljuju panika i očaj. U 'Jedi, moli, voli' autorica nam kazuje svoju priču o tome kako je napustila taj naizgled savršen život pun sreće i uspjeha i krenula istražiti što zapravo želi u životu i što nju čini sretnom. Godinu dana provela je u tri zemlje i upoznavala njihovu kulturu, način življenja i vjerovanja. Ova utješna i nadahnjujuća knjiga namijenjena je svima koji su se ikad osjećali izgubljeno ili su pomislili da mora postojati drugi, bolji put.

Više od 12 milijuna ljudi pogledalo je govor Elizabeth Gilbert s TED konferencije o životu ispunjenim svrhom i kreativnošću, a 'Velika magija' nastala je na osnovi toga govora. Balansirajući između duhovnosti i vedrog pragmatizma, u 'Velikoj magiji' Gilbert nas potiče da otkrijemo 'neobične dragulje' koji su skriveni u svakom od nas. Bez obzira na to želite li pisati, slikati, pronaći nove načine za rješavanje izazova na poslu, ostvariti neki davni san ili jednostavno unijeti u svoj život više strasti i kreativnosti, 'Velika magija' otvorit će vam čitav svijet mogućnosti u koji ćete poželjeti uroniti. I možda tako promijeniti svoj život!

Roman 'Signatura svih stvari' Elizabeth Gilbert prati sudbinu Alme Whittaker, rođene 1800., botaničarke velikog talenta. Ona se bori s ograničenjima koja tadašnji svijet nameće ženama i pitanjem – što znači biti neudana žena i znanstvenica u to doba? Istodobno njezina strast za znanošću isprepliće se s neostvarenim senzualnim i erotskim željama. Znanstvena istraživanja vode je u proučavanje pitanja evolucije, a u zrelim godinama zaljubljuje se u umjetnika Ambrosea Pikea, kojeg privlači upravo suprotno – svijet duhovnog i magijskog. Njihov odnos turbulentan je i doživljava začuđujući obrat. Po objavljivanju najboljim literarnim djelom godine proglasili su ga ugledni svjetski časopisi (New York Times, Washington Post, Chicago Tribune i New Yorker), opisujući ga kao raskošan roman koji se nastavlja na tradiciju velikih autora 19. st., među kojima su Jane Austen i George Eliot.

Ledo poklanja jedan poklon paket. Kako biste najljepše doba godine dočekali spremni, u prigodnom raspoloženju te uz ukusna jela čiji mirisi skrivaju raskošnu gozbu, Ledo poklanja proizvode uz koje će blagdanski doživljaj biti potpun. Ovih blagdana najmilijima priredite primamljive gastronomske specijalitete koji će oduševiti baš svakoga. Za to se pobrinite uz filet bakalara iz divljeg ulova i mješavinu povrća za neizostavnu francusku salatu, uz koju će glavna zvijezda stola biti pripremljena brzo i jednostavno. Kao pravu poslasticu servirajte slastan desert, savijaču s vanilijom i šumskim voćem i počastite goste profinjenom sladolednom kombinacijom Grandissimo Baileys - neodoljivim spojem krem sladoleda Baileys sa sladoledom okusa šlaga te preljevom Baileys. Uz ove Ledove proizvode blagdanska trpeza bit će bogata tradicionalnim okusima, a posebno iznenađenje rezervirano je za najmlađe – plišanac Ledo Medo.

Sudjeluj i osvoji pregršt vrijednih nagrada! Dobitnici su Mladen Berendika (smartphone Alcatel PIXI 4-5''), Neven Bittner (smartphone Alcatel PIXI 4-5''), Sanja Hojan (lampice Twinkly), Hana Ibrahimović (Saponia poklon paket), Sanja Baklaić (Saponia poklon paket), Romana Nerić (Green&More RAW Med s borovnicama), Petar Topić (White Shark poklon paket),  Marijana Sučević (Biobaza poklon paket Mimoza), Silvana banovac (Biobaza poklon paket Mimoza), Veronika Pilatuš (Biobaza poklon paket Mimoza), Mirjana Bubalo (Splat Kids prirodna zubna pasta za djecu, okus voćni sladoled), Ivan Lovrić (paket romana proslavljene autorice Elizabeth Gilbert), Ivan Obrovac (Ledo poklon paket).