modni pogodak

Dakota Johnson ponovno briljira: Oduševila je u haljini dizajnerice čije se kreacije nalaze i u ormaru Kate Middleton

20.10.2021 u 10:20

Bionic
Reading

Promocija filma 'The Lost Daughter' u punom je jeku, a glumica Dakota Johnson, koja ima jednu od vodećih uloga, na crvenim tepisima niže odlične stajlinge. U najnovijem izdanju pokazala je elegantnu crnu haljinu londonskog brenda Alessandra Rich, čije kreacije obožavaju brojne slavne dame

Posljednjih tjedana glumica Dakota Johnson počastila nas je doista sjajnim modnim kombinacijama, a njezino najnovije elegantno izdanje u skladu je s nadolazećom Noći vještica: duga haljina od crnog baršuna djelovala je vrlo elegantno i chic, no pomalo i mistično.

Prilikom projekcije filma 'The Lost Daughter' na filmskom festivalu Mill Valley u San Rafaelu glumica je crvenim tepihom prošetala u haljini londonskog brenda Alessandra Rich. Kreacija od crnog baršuna sezala je do gležnja te je bila ukrašena sjajnom dugmadi u obliku srca, a poseban detalj činili su kratki rukavi ukrašeni naborima.

  • +4
Dakota Johnson Izvor: Profimedia / Autor: imageSPACE / ddp USA / Profimedia

Crnu eleganciju zaokružila je klasičnim salonkama i zlatnom ogrlicom s privjescima. Blistavo glamurozno izdanje zvijezda, koju mnogi još uvijek pamte po ulozi u '50 nijansi sive', upotpunila je ležernom i chic skupljenom kosom u neurednu pleetenicu s nekoliko opuštenih pramenova te nenapadnom šminkom.

Haljine talijanske dizajnerice Alessandre Rich postale su vrlo popularne prije dvije godine, a njezine kreacije zapele su za oko brojnom stranim, ali i domaćim zvijezdama. Tako su haljine s londonskog brenda pronašle mjesto u ormaru Pippe Middleton, Courtney Love i Melanije Trump, a nedavno je jedan sjajan primjerak nosila i Laddy Gaga. Haljine koje se ističu elegancijom, istovremeno naglašavaju ženstvenost i suptilan seksipil, nosile su i naše glazbene zvijezde Severina i Nina Badrić. Međutim, ovaj brend daleko najveću popularnost stekao je kada se Kate Middleton pojavila u nezaboravnoj plavoj haljini s bijelim točkicama i vrlo chic kragnom i bijelim gumbima.

Na crvenom tepihu Dakota je pozirala s redateljicom Maggie Gyllenhaal, koja je 2006. godine stekla prava na istoimeni roman Elene Ferrante. Film, koji obilježava Gyllenhaalin redateljski debi, premijerno je prikazan na Međunarodnom filmskom festivalu u Veneciji te je dobio dobre kritike, a Gyllenhaal je čak osvojila i nagradu Golden Osella za najbolji scenarij. Film ćemo uskoro moći gledati na Netflixu.