modni pogodak

Dakota Johnson nastavlja nizati sjajne stajlinge: Guccijeva haljina s upečatljivim detaljima jedna je od boljih koje smo vidjeli u posljednje vrijeme

14.10.2021 u 09:39

Bionic
Reading

Dakota Johnson trenutno ima doista prepun raspored zahvaljujući promociji novog film 'The Lost Daughter', a ono što nikome ne može promaknuti su njezine odlične modne kombinacije koje se sjajno poigravaju spojem elegancije i seksipila

Dakota Johnson i njezina stilistica Kate Young pokazale su još jedan sjajni, doslovce blistavi modni trenutak u Londonu, gdje je 31-godišnja prisustvovala premijeri svog novog filma 'The Lost Daughter' na BFI London Film Festivalu.

Donoseći na crveni tepih dašak glamura starog Hollywooda lgumica, koju javnost još uvijek pamti po njezinoj ulozi u '50 nijansi sive' Dakota je ponovno zablistala u Guccijevoj kreaciji. Naime, nedavno je zapanjila u vrlo izazovnoj kombinaciji crnih kožnih hlača i čipkastog korzeta, a sada je posegnula za nešto nježnijom kombinacijom.

  • +5
Dakota Johnson Izvor: Profimedia / Autor: Anthony Harvey / Shutterstock Editorial / Profimedia

Pažnju je privukla zapanjujućom haljinom nude boje koje je bila ukrašena sjajnim detaljima i perjem na rukavima. Dizajn ove doista upečatljive midi kreacije potpisuje legendarni Gucci, a stajling je Dakota nadopunila Messika nakitom te cipelama Gianvito Rossi.

Kada ne promovira nove filmske uratke, Dakota Johnson živi daleko od očiju javnosti i paparazza, a prošle godine je intervjuu za Marie Claire otvoreno progovorila o svom putu do mentalnog zdravlja. 'Moj mozak se kreće brzinom od milijun kilometara u minuti. Moram puno raditi kako bih očistila misli i emocije i jako sam uključena u terapiju,' rekla je tada Dakota te priznala kako se od tinejdžerske dobi borila s depresijom.

  • +7
Dakota Johnson Izvor: Profimedia / Autor: GREGORY PACE i ANDREW H. WALKER / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / PROFIMEDIA