U KLINČU S POP PJEVAČICOM

Dakota Johnson vruće scene iz '50 nijansi sive' obojala duginim bojama

12.08.2021 u 23:11

Bionic
Reading

Vruće scene seksa i izlazak pred kameru u donjem rublju glumici Dakoti Johnson nisu nikakva novost, ali novost je tko se glumici odjevenoj u crno čipkasto rublje pridružio u gužvanju svilenih bijelih plahti

U četvrtak su se pojavile fotografije 31-godišnje ljepotice u crnom čipkastom rublju, samostojećim čarapama i štiklama, na kojima raspuštene kose i s rumenim ružem na usnama kreće u akciju s pjevačicom St. Vincent.

Odjevena u čipkasti crni grudnjak i gaćice, pojačane s crnim halterima, Dakota kleči i leži na krevetu zajedno sa St. Vincent, odjevenom slično, ali malo manje transparentno.

U sceni se Dakota i glazbenica koja je svojevremeno izlazila sa zvijezdom 'Sumrak sage' Kristen Stewart valjaju po krevetu, tražeći dokumentarnu filmašicu, koju glumi Carrie Brownstein, da snima njihovu zabavu.

Kako su završile u krevetu St. Vincent je otkrila u inervjuu za Variety, govoreći o svom filmskom projektu, psihološkom trileru 'The Nowhere Inn'.

'Mislim da sam je pitala hoće li glumiti moju djevojku', rekla je St. Vincent, na što je Carrie dodala: 'Nije rekla nešto poput 'hoćeš li odjenuti donje rublje i podružiti se''.

  • +14
Dakota Johnson i St. Vincent Izvor: Profimedia / Autor: IFC Films / Planet / Profimedia

Radnja filma je usredotočena na pop zvijezdu St. Vincent, pravog imena Annie Clark, koja pokušava snimiti dokumentarni film o svojoj glazbi i iskustvu slave prije nego što sve pođe po zlu.

'To je trebao biti glazbeni dokumentarac, koncertne snimke, intervjui... Željela sam da ljudi znaju tko sam ja zapravo', izgovara St. Vincent u kameru, u traileru kojega je u četvrtak objavila na Instagramu.

'Jedan od razloga zašto sam uopće htjela snimiti dokumentarac je taj što bih konačno imala kontrolu nad pričom', dodaje pjevačica pa nastavlja: 'Mali dio mene počeo je nagađati o sebi samoj. Sve što mogu reći negdje je usput, jer stvari su krenule po zlu'.

U filmu će se pojaviti i glazbenica Toko Yasuda.

'Od prijateljica iz stvarnog života Annie Clark (poznate i kao Grammyjem nagrađena pjevačica St. Vincent) i Carrie Brownstein (Portlandia) stiže metafikcijski prikaz dviju kreativnih snaga koje se udružuju za snimanje dokumentarnog filma o glazbi St. Vincent, putujući kroz život i njenu javnu personu. No ubrzo otkrivaju nepredvidive sile koje vrebaju unutar subjekta i filmašice koje prijete ugrožavanjem prijateljstva, projekta i kreativnog života dvojca', glasi službeni sinopsis filma u režiji Billa Benza koji bi u SAD-u trebao biti objavljen 17. rujna ove godine.