CARMEN GIMENO

Combat čizme i suknja upečatljiv su modni spoj, a pristaju svima bez obzira na dob

14.11.2023 u 11:26

Bionic
Reading

Bez obzira na aktualne trendove, combat čizme prepoznatljivog robusnog dizajna uvijek su poželjan dodatak koji će svakoj modnoj kombinaciji dati posebnu cool notu

Carmen Gimeno stekla je svjetsku slavu objavama svojih stajlinga na društvenim mrežama, a koji pomlađuju i savršeno pristaju ženama u srednjim godinama.

Španjolka s genijalnim stilom redovito dokazuje da mladenački stil itekako dobro može pristajati i zrelijim damama.

Sjedokosa trendseterica s rastućim brojem fanova naviknula nas je na besprijekorna izdanja vješto spajajući komade iz svima pristupačnih trgovina s dizajnerskim krpicama.

Tportal je i na WhatsAppu

Želite li dobivati najvažnije vijesti dana na WhatsApp: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati' 

Kao i obično, kreativnoj fashionistici iz Bilbaa omiljena je destinacija bio high street brend koji vole i Hrvatice, Zara, gdje je ponovno pronašla par nevjerojatnih odjevnih predmeta koji su vrlo laskavi, upečatljivi i pristaju svima bez obzira imaju li 20 ili 50.

Poznata po outfitima u efektnim bojama i kombinacijama uzorka, nimalo ne čudi to što ju je s nogu oborila Zarina suknja s neobičnim printom, novi predmet žudnje brojnih trendseterica.

  • +2
Combat čizme Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Elegantnog pencil kroja, koji posebno laska figuri, odlikuje se i detaljem bočnih pruga crne boje, dok satenska tkanina čini da izgleda poput komada koji stiže iz haute couture kolekcije.

špica subotom

Čizme na svakom koraku: Zagrepčanke znaju kako nositi vrući trend

Pogledaj galeriju

Posebna privlačnost ove suknje leži u njenom printu koji uvelike podsjeća na japanske motive. Crni i crveni tonovi isprepliću se u igri boja, što je čini statement komadom, a pedeset plus influencerica ju je s puno stila spojila s jednostavnim crnim topom, cool bajkerskom jaknom s krznenim detaljima i combat čizmama na vezanje, također s potpisom Zare.

Stajling koji briše godine upotpunila je kožnom torbicom i omiljenim dodatkom, sunčanim naočalama mačkastih okvira.

Inače, nakon što je svjetlo dana ugledala u Zarinoj web trgovini u Španjolskoj, ova chic suknja, čija je cijena prihvatljivih 50 eura, u svega nekoliko sati ostala je dostupna u samo nekoliko veličina, a za druge sada postoji lista čekanja.