zanimljiv model

Chic cipele koje obožava Taylor Swift odlična su alternativa klasičnim mokasinkama

14.11.2023 u 09:37

  • +2

Taylor Swift

Izvor: Profimedia / Autor: BlayzenPhotos / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia, BlayzenPhotos / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Bionic
Reading

Mokasinke na petu toliko su udobne da ćete ih lakoćom nositi cijeli dan, a slavna pjevačica pokazala je da su itekako dobra alternativa klasičnim mokasinkama i čizmama

Taylor Swift vratila se iz Buenos Airesa gdje je održala još jedan koncert svoje 'Eras' turneje, i to uz veliku podršku oca te novog dečka Travisa Kelcea. Po povratku, prvo što je učinila bio je izlazak s prijateljicom koju je izvela u Freemans restoran u New Yorku.

Naravno, niti tada nije razočarala svojim stajlingom, samo potvrđujući svoj status trendseterice koji je sve više približava tituli prave modne ikone.

Swift nije odustala od svog omiljenog komada, plisiranih suknji, te je bijelu mini haljinu nosila na tamne najlonke i mokasinke na visoku petu. Ove zanimljive cipele bordo zmijskog uzorka i četvrtaste pete dolaze s potpisom Sezanea te su vrlo lijepo pristajale na tamno plavi Gantov sako, dekoriran zlatnim gumbićima.

Odabir cipela bila je jedina značajna razlika u njenoj prepoznatljivom stajlingu koji inače gotovo da podrazumijeva visoke čizme, a čini se kako bi pravo ovaj chic model mogao postati savršena jesenska alternativa klasičnim cipelama i pomalo neudobnim čizmama na petu.

Slavna pjevačica stajling je zaokružila Saint Laurentovom torbicom modela 'Cassandra Medium' maslinasto zelene boje i zlatnog remena, dok je kosu nosila raspuštenu te sve obogatila uobičajenim crvenim ružom.

  • +4
Taylor Swift Izvor: Profimedia / Autor: RS/MPI / CAPITAL PICTURES / PROFIMEDIA