UKROTILA GA SEKSI BRINETA

Clooney uskoro pred oltarom

02.09.2009 u 11:56

Bionic
Reading

Najpoželjniji svjetski neženja George Clooney uskoro bi mogao krenuti put oltara s novom djevojkom, atraktivnom Talijankom Elisabettom Canalis

Da zakleti neženja misli ozbiljno dokaz je i to što je svoju novu ljubav pozvao da se preseli u njegov stan. Atraktivna brineta ovo je ljeto provela u Clooneyjevoj vili na jezeru Como i nisu se odvajali jedno od drugog.

'George se stvarno zaljubio u Eli i želi da ona stalno bude s njim u Los Angelesu. To je očito velik korak, pogotovo kad se u obzir uzme njegov slobodan duh. No zasad se čini da bi ona stvarno mogla biti prava osoba za njega', rekao je neimenovani izvor Daily Expressu.

Clooney je bio četiri godine u braku s glumicom Taliom Balsam, a nakon razvoda se zakleo da se više neće ženiti. I svoju je riječ, barem dosad, uspio održati, unatoč statusu najpoželjnijeg muškarca na svijetu. Da seksi Elisabetta zna kako upecati muškarca nije tajna jer su se u njezinu mrežu dosad zaplela brojna slavna imena, uglavnom iz svijeta sporta, poput košarakaša Marka Jarića, nogometaša Christiana Vierija i glumca Haydena Christensena.