Top izbor

Čisti minimalizam i tihi luksuz: Kaputi u ovoj boji ultimativni su dodaci zimskoj garderobi

07.01.2024 u 20:30

Bionic
Reading

Podjednako kao crni i tamnoplavi te oni boje devine dlake, bijeli kaputi predstavljaju neophodan dodatak svakoj capsule garderobi, sve poželjnijem pristupu odijevanju. Osim toga, ove zime postaju savršen primjer minimalizma i tihog luksuza

Bilo da je riječ o puloverima, hlačama ili pak kaputima, bijeli tonovi, počevši od boje slonovače do nijanse ekru, itekako su dobrodošli u zimskoj garderobi.

Zapravo, bijeli kaput jednako je neophodan u stilski osmišljenom ormaru kao i onaj crni ili vječni model boje devine dlake.

5 komada koje trebate imati u ormaru Izvor: Profimedia / Autor: tportal.hr/Profimedia

Iako predstavlja stilsku osnovu, bijeli kaput je onaj komad koji baš uvijek privlači pozornost, dajući drugačiji izgled čak i najklasičnijem looku.

Bezvremenski karakter je neupitan, no bijeli kaputi bili su jedan od najčešće ponavljanih prijedloga na modnim pistama, pojavljujući se na revijama kolekcija za jesen/zimu 2023./2024. modnih kuća kao što su Christian Dior, Michael Kors, MSGM ili Tove.

Tportal je i na WhatsAppu

Želite li dobivati najvažnije vijesti dana na WhatsApp: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati' 

Uz to, mjesto gdje bijelih kaputa ove sezone zasigurno ne nedostaje je street style, a stilski izbori zaljubljenica u modu sada su s fokusom na tihi luksuz i minimalizam devedesetih. Još jednom su fashionistice iz prijestolnica poput New Yorka i Pariza pokazale da je neophodno imati dobar bijeli kaput, nevažno kojeg stila.

Naime ovaj komad u svim stilovima, od klasično krojenog do najupečatljivijih krznenih ili striženih opcija, izgleda fantastično. Kaputi od striže u čistoj bijeloj boji ili nijansi ekru sjajan su dodatak glamura u ormaru, a osim klasičnog kroja i vječnog teddy modela, veliki reveri i remen učinit će ih vječnim i sezonama nosivim. Ove sezone pak do izražaja dolaze minimalistički modeli te XXL krojevi. Koji god odabrali, bijeli kaput savršen je za postizanje dnevnog looka s jakim zimskim naglaskom ili za nošenje uz večernje stajlinge. U galeriji bacite oko na neke od najljepših, čiju kupovinu nećete požaliti.

  • +13
Bijeli kaputi Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo