GODINA LJUBAVI

Anita Dujić obilježila prvu godišnjicu braka emotivnom objavom

30.12.2021 u 08:48

Bionic
Reading

Prije godinu dana, 29. prosinca padao je na utorak, no to nije niti najmanje smetalo našoj manekenki da se u Škotskoj uda za svog partnera i oca svog djeteta Duncana Broadfoota. Godišnjicu vjenčanja Anita Dujić Broadfoot obilježila je i na Instagramu

'Bila je to najizazovnija i najnevjerojatnija godina u isto vrijeme. Ne mogu biti sretnija jer ovo putovanje dijelim s tobom. Sretna ti godišnjica ljubavi.' Napisala je to na svom Instagram profilu nekadašnja manekenka, danas dizajnerica nakita i dekoraterska setova Anita Dujić Broadfoot, objavivši uz to niz od osam fotografija nastalih 29. prosinca 2021. godine u Škotskoj.

Tamo je, na intimnom vjenčanju, izrekla sudobnosno da svom partneru, Škotu Duncanu Broadfootu, s kojim je prije gotovo tri godine dobila kćerkicu Lily.

'Bilo je jako posebno, drugačije. Nešto što ćemo sigurno prepričavati djeci i unucima, vjenčanje usred pandemije gdje je bila samo šačica najužih ljudi. Bila sam jednim dijelom tužna jer moji nisu mogli doći, nisu mogli putovati, a bilo mi je posebno emotivno kad sam došla pred kapelicu i kad su svirale gajde. Baš je bilo jako romantično.

  • +3
Anita Dujić Broadfoot Izvor: Pixsell / Autor: Dalibor Urukalovic/PIXSELL

I Lily je bila uzbuđena, nije znala što se točno događa, ali je znala da se nešto događa. Bila je važna u haljinici kao flower girl, premda ništa nije napravila, samo je jurila okolo', ispričala je nedugo nakon vjenčanja Anita Broadfoot.