PRAKTIČNOST JE NA CIJENI

Čini se da su prve modne žrtve korone postale male torbice jer sad svi ponovo žele velike modele

19.09.2020 u 21:55

Bionic
Reading

Već godinama male torbice suvereno vladaju stajlinzima, no čini se da bi mogle biti prve modne žrtve koronavirusa. Iako nikad neće izaći iz mode jer su savršen modni dodatak za svečane prigode, mali modeli torbica definitivno su se pokazali nepraktičnima u današnjoj situaciji kad sa sobom moramo imati dezinficijense, maramice, maske i sve ostalo što inače nosimo

Modne kuće poput Loewea i Proenza Schoulera na modnim revijama za aktualnu jesensko/zimsku kolekciju prikazali su prostrane velike torbe, a kralj mikro torbica francuski Jacquemus još je u prošlogodišnjoj ljetnoj kolekciji predstavio predimenzionirane modele od slame najavivši tako novi trend. It brend današnjice Bottega Veneta u ponudi ima nove modele koji su veliki i praktični, a takvim modelima tradicionalno je vjerna i luksuzna modna kuća Louis Vuitton.

View this post on Instagram

Photograph by Tyrone Lebon

A post shared by Bottega Veneta (@bottegaveneta) on

Sramežljivo najavljen trend velikih torbi sad je konačno uzeo maha, a vjetar u leđa mu je zasigurno dala nova realnost u kojoj smo se našli. Pandemija koronavirusa natjerala nas je da mijenjamo životne navike, ali i stil. Na cijeni je od proljeća udobnost i praktičnost, u što se savršeno uklapaju velike torbe u koje možemo utrpati sve što nam treba i ne treba.

Uostalom, uz više pješačenja i bicikliranja jer pokušavamo izbjegavati korištenje javnog prometa, torba više ne treba samo dobro izgledati već je naglasak na praktičnoj strani, a ako k tome još dobro izgleda, tim bolje. A modni svijet tome se prilagodio iznenađujuće brzo i na tržište lansirao modele koji će se lako uklopiti u svačiji stil i budžet.

Tradicionalni su najpopularniji modeli shopper torbi, koji zapravi nikad ne izlaze iz mode. U njih možete potrpati sve nužne sitnice, ali i laptop, a odličan su saveznik i tijekom putovanja. Savršeno se slažu i uz poslovne stajlinge, a taj model ove sezone dominira street style ponudom, ali i među razvikanim dizajnerskim brendovima.

  • +25
Velike torbe Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo