U ŠIROKOM RASPONU CIJENA

Ovih pet modela torbi u narednim tjednima vodit će glavnu riječ, a mi smo pronašli verzije za svačiji ukus i džep

12.09.2020 u 08:02

Bionic
Reading

S novom modnom sezonom jesen/zima stižu i novi trendovi po pitanju omiljenih modnih dodataka žena. Kao i prije, talijanska modna kuća Bottega Veneta na čelu s britanskim dizajnerom Danielom Leejem vodi glavnu riječ po pitanju najpoželjnijih torbi jeseni, lansiravši čak nekoliko modela koji će narednih mjeseci, uz pristupačne inačice s potpisom high street brendova, nesumnjivo dominirati gradskim ulicama i profilima modnih ovisnica na Instagramu

Torbice s detaljem lanca

Posljednjih mjeseci torbe s upečatljivim metalnim detaljima u boji zlata i debljim, masivnijim lancima pokazale su u svojim kolekcijama sve vodeće modne kuće, a da su pronašle svoj put do ženskih srca, dokaz je i ogromna potražnja za ovim modelima tijekom ljetnih mjeseci, o čemu dovoljno govore podaci modne tražilice Lyst.

Za najpoželjnije inačice torbi s masivnim zlatnim lancem, kao i po pitanju brojnih drugih trendovskih silueta ovog modnog dodatka, zaslužna je talijanska modna kuća Bottega Veneta na čelu s britanskim dizajnerom Danielom Leejem.

Novi i skupocjeni aduti ove modne kuće tako su nova verzija popularne torbe The Pouch s dodatkom lanca u službi remena te najnoviji model imena The Chain Cassette.

Poput britanskog dizajnera na čelu talijanskog brenda, detaljem lanca na torbama ove sezone poigrala su se brojna vodeća dizajnerska imena, a inspirirani predstavljenim modelima na modnim pistama, popularni high street brendovi već su ponudili njihove jeftinije inačice.

  • +10
Torbice s detaljem lanca Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Torbice inspirirane ludim 70-ima

Ciklička narav modne industrije vidljiva je i po pitanju torbi namijenjenih novoj modnoj sezoni. Ako je suditi po predstavljenim modelima u aktualnim kolekcijama high end brendova i pristupačnih high street trgovina, ove jeseni veliku popularnost uživat će modeli u duhu ludih 70-ih i boho stila odijevanja, a koje karakteriziraju kvadratni oblik, prirodni tonovi i detalji poput naglašenog logotipa brenda u formi kopče.

'Bakina' torba

Kao po pitanju modela torbi inspiriranih ludim 70-ima, ove sezone neće nas zaobići još jedan vintage trend koji stiže ravno iz bakinog ormara. Riječ je o modelima strogih linija, decentne kopče i velike ručke, zbog čega se nesmetano mogu nositi u ruci ili na ramenu, nalik torbici brenda Launer, kojoj je britanska kraljica Elizabeta vjerna više od 60 godina.

Torbice clutch

Nakon što se prošle godine torba The Pouch s potpisom brenda Bottega Veneta zbog svoje ogromne popularnosti uspjela okititi titulom najpoželjnije na svijetu, potražnja za originalnim i sličnim modelima i dalje je u stalnom porastu, stoga im brojni modni stručnjaci i ove sezone prognoziraju velik uspjeh kod modnih konzumenata.

XL torbe

Kako je u ljetnim mjesecima primijetilo predstavništvo modne tražilice Lyst, modni kupci sve više pretražuju velike i predimenzionirane modele torbi u koje stane sve što vam treba, a da je riječ o velikom modnom hitu u nastajanju, dovoljno govori aktualna ponuda torbi s dizajnerskim i potpisom high street trgovina.