TREND IZ 70-IH

Čini se da ćemo nekad popularne klompe narednih mjeseci viđati posvuda

18.04.2021 u 14:01

Bionic
Reading

Sedamdesetih godina prošlog stoljeća klompe su bile apsolutni hit, a njihova popularnost protegla se i na dobar dio 80-ih da bi zatim pale u zaborav. Za njihov povratak na modnu scenu ove godine zaslužne su prije svega luksuzne dizajnerske kuće koje su ih redom uključile u svoje kolekcije za toplije dane

Retromanija u modu je vratila kompe, koje ili volite ili prezirete, jer kad su one u pitanju čini se da sredine nema. No ako želite biti u trendu svakako razmislite o njima jer ćete ih viđati u svakom kutku Instagrama.

Hermès je predstavio klompe s uzorkom šala, model s prepoznatljivim logotipom je odabir Louisa Vuittona, klasični šik look nudi Celine by Hedi Slimane, a brend Anthology Paris ima model nazvan - Zagreb.

  • +12
Klompe Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Svi se oni klade na veliki povratak klompi, a okorjele trendseterice već su odabrale najdraži par i fotografirale se u njima.

Preostaje pitanje kako ih nositi? Odlično pristaju u traper look od glave do pete s malom torbicom od pruća kao chic modnim dodatkom, a možete se i poigrati s animal lookom, uklopit će se bez problema i u njega.

Slažu se i s haljinama, no pravu retro vibru postići ćete uz traper, bilo da je riječ o trapezicama, midi suknji ili kratkim traper hlačama visokoga struka.