PRAVI SUPERMODEL

Cindy Crawford pokazala isklesano tijelo u mikro bikiniju

05.04.2017 u 10:18

  • +7

Cindy Crawford pokazala liniju u mikro bikiniju

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Bivši supermodel Cindy Crawford pokazala je da joj godine ne mogu ništa. Slavna brineta izgleda izvanredno, a svoju vitku liniju pokazala je na Karibima gdje uživa u odmoru sa suprugom Randeom Gerberom, kćeri Kaiom i sinom Presleyem

Bivši top model Cindy Crawford snimljena je kako uživa s obitelji na Karibima. Sunčani dan odlučili su iskoristiti za opuštanje na plaži, a 51-godišnjoj manekenki društvo je pravio suprug Rande Gerber (54), dok su djeca Kaia Gerber (15) i Presley Walker Gerber (17) uživali u morskim radostima.

Jedna od pet originalnih supermodela, koju je 90-ih Forbes proglasio najplaćenijim modelom na svijetu, konačno je odlučila i sama isprobati kakvo je more te je zaplivala držeći se blizu obale. Dok su neometano razgovarali, Cindy i Randea uspjeli su snimiti paparazzi koji su, osim obiteljskog trenutka, zabilježili i isklesano tijelo bivše manekenke.

Vitku liniju ponosno je pokazala u dvodijelnom bijelom mikro bikiniju popularnog brenda Vix.

Cindy Crawford nedavno se obrušila na komentatore na društvenim mrežama koji su se bavili njezinim borama. U razgovoru za časopis People poručila je da je svjesna svojih godina i starenja te da je nitko ne treba putem društvenih mreža na to dodatno podsjećati.

'Nemam tu puno izbora. Ali zbilja me nitko putem društvenih mreža ne treba podsjećati na to da starim i imam bore. Ja to znam. Ta današnja potreba za konstantnim kritiziranjem svega me rastužuje', poručila je Cindy i kaže kako je sretna što je zdrava i u formi. 'Zbilja sam vrlo sretna. Vježbam, u dobroj sam formi, zdrava sam. Uvijek se nastojim fokusirati na te pozitivne stvari', poručila je slavna ljepotica.