PROZRAČNA I UGODNA

Kuća Cindy Crawford je za poželjeti

17.11.2016 u 12:41

  • +14

Kuća Cindy Crawford

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Bivša manekenka Cindy Crawford dokazala je da ima dara za biznis prodavši luksuzni doma u Malibuu za dvostruko veću cijenu od one koju je platila za njega

Lijepa brineta prošle je godine kupila kuću okruženu zelenilom za šest milijuna dolara, a nakon što ju je kompletno preuredila prodala ju je nedavno za vrtoglavih 13.34 milijuna dolara.

Prošloga ljeta Cindy i suprug Rande Gerber kupili su luksuznu kuću na tri kata, izgrađenu 1958. i napravili potpuni make over uredivši je u tradicionalnom stilu.

U ukusno uređenoj kući koja odiše udobnošću prevladavaju prirodni materijali i opuštajući neutralni tonovi. Kuća se sastoji od velikog dnevnog boravka s kaminom i sobe za odmor, kao i četiri spavaće sobe i pet kupaonica te ogromne potpuno opremljene kuhinje kakve se ne bi posramili ni profesionalni kuhari.

Iz dnevnog boravka i glavne spavaće sobe, koja se prostire na cijelom jednom katu, izlazi se na veliku terasu s koje puca pogled na Tihi ocean. Iako je kuća okružena zelenilom, nalazi se u blizini plaže do koje vodi privatni put.

U prostranom i pomno uređenom vrtu nalazi se i bazen nepravilnog oblika, a novim vlasnicima najbliži susjedi bit će glumice Julia Roberts i Gwyneth Paltrow.